Yrityspalvelumme, asennus ja huolenpitopalvelumme tarjoaa sekä suorittaa palveluja kokoluokasta riippumatta kaiken kokoisille yrityksille ja organisaatioille. Fokuksemme on, suorittaa edullisia palveluja tuottamaan asiakkaillemme tuntuvia säästöjä mm. Tulostimissa, tulostusteknisissä valinnoissa, AV/projosointi ratkaisuissa, tietotekniikkahankinnoissa ja it palveluissa.  Olemme useiden tunnettujen valmistajien sertifioima asiantuntija, ja myös osan laitteita virallinen maahantuoja. 

Tarjoamme asiakkaillemme asiantuntevan palvelun. Tuntuvasti edullisemmat huolenpitopalvelut asennuksissa ja ylläpidossa sekä kilpailukykyiset laitteet, tarvikkeet ja raaka-aineet.  V.2017 - yhtiömme 25v juhlavuoden johdosta kampanjoimme näkyvästi hyvillä tarjouksilla ja toivomme, että sivuillamme vierailevat asiakkaat käyttävät tarjouksiamme hyväkseen.


Palveluitamme ovat mm;
- Tarvekartoitus ja tulostinympäristön kartoitus

- Laitteiden myynti suoraan, rahoituksella, leasingillä tai KK/sivukohtaisella palveluhinnoittelulla
- Laitteiden ja tarvikkeiden myynti sopimushinnoin tai käyttömääräveloituksella käyttäen automaattisia seurantajärjestelmiä
- Asennus- ja tukipalvelut
- Laite-esittelyt
- Mahdollisuus yhdistää Projektori-, AV-asiantuntemusta sekä tietotekniikka asiantuntemusta
kartoitukseen

Olemme erikoistuneet mm;

- AV/projektori ja näyttöratkaisuihin
- Toimistotulostamiseen
- Suurkuvatulostamiseen (Myymälä, taide, GIS/CAD ym.)
- 3D-tulostamiseen

- Tarvikemyyntiin 
- Kuitti-, etiketti- ja tarratulostamiseen


Ota yhteyttä, niin keskustellaan miten voimme auttaa teitä tulostinympäristönne parantamisessa ja kustannuksien alentamisessa!

Yritysasiakkaita palvelee,
Marko Hautamäki
Account Manager
myynti@cityplus.fi
p. 040 900 1110

CITY PLUS OY
www.cityplus.fi