OKI Tulostimet palvelusopimuksella

Hanki laitteesi Tulostintavaratalon palvelusopimuksella - Säästöä kustannuksista, helppoutta ja varmuutta.

Palvelusopimuksen idea on yksinkertainen; me huolehdimme tulostimestasi. Saat itse laitteen, asennuksen, huollot paikanpäällä, tarvikkeiden automaattiset toimitukset ym. - yhdellä kuukausimaksulla.

Palvelusopimuksella hankit kaikenkattavan, avaimet-käteen toimitettavan tulostusratkaisun edullisella kuukausihinnalla ja tulostamisesta maksat sopimuskauden ajan vain kiinteää, valmistajan tukemaa, edullista sivuhintaa, ei minimiveloituksia tai paketteja - vain todellinen tulostusmääräsi.

Palvelusopimus sisältää:

- Valitun laitteen tai laitteet
- Laitteiston tuonnin ja asennuksen käyttövalmiiksi asiakkaan toimitiloihin
- Sopimuskauden mittaisen huoltosopimuksen (Huolto paikanpäällä)
- Laitteiston seurannan ja värien/tarvikkeiden automattiset toimitukset ennen niiden loppumista
- Tulostaminen valmistajan tukemalla normaalia edullisemmalla hinnoittelulla, laskutus sivupohjaisena.

Värit toimitetaan automaattisesti ennen vanhojen loppumista, ilman ylimääräistä rahtikustannusta. Värit laskutetaan sivuhinnoiteltuna normaalisti noin 2kk välein. Sivuhinta riippuu valitsemasi laitteen tyypistä ja arvioidusta vuosimäärästä, sivuhinnasta tehdään sopimus joka kattaa rahoituskauden ajan. Rahoituskauden jälkeen voit lunastaa laitteesi, jatkaa sopimusta, tai aloittaa uuden sopimuksen toisella laitteella.

Alla on osa valikoimastamme saatavissa olevista palvelusopimustuotteista. Osa laitteista on muokattavissa lisälaitteilla esimerkiksi lisäpaperikaukaloilla tai viimeistelijöillä. Ota yhteys myyntiimme, niin teemme mielellämme tarjouksen! Meiltä löydät varmasti oikean laitteen tarpeeseesi.

Kysy tarjous se kannattaa, anna meidän auttaa tekemään tulostamisestasi helppoa ja edullista!
Tässä muutama (Pyydä päivitetty tarjouksemme) esimerkki:

OKI ES8453DNCT COLOR MONITOIMIKONE KK Hinta esimerkki noin 109.- alv0% (kk maksu riippuu laitteesta ja sopimus ajan pituudesta)
OKI ES8473DNV COLOR MONITOIMIKONE KK Hinta esimerkki noin 129.- alv0% (kk maksu riippuu laitteesta ja sopimus ajan pituudesta)
OKI ES8453DNV COLOR MONITOIMIKONE KK Hinta esimerkki noin 139.- alv0% (kk maksu riippuu laitteesta ja sopimus ajan pituudesta)

OKI ES5473dn Color MFP printer

P -sarjan värimonitoimilaitteet tuovat suojatun asiakirjahallinan ja älykkäät toiminnot myös pk-yritysten ja työryhmien saataville. ES5473 MFP -mallissa on 7 tuuman LCD-värikosketusnäyttö ja OKIn laajennettava käyttöympäristö (Smart Extendable Platform), joka vie asiakirjanhallinnan uudelle tasolle ja takaa yhteydet Pull-Printing -ohjelmistoon.

OKI ES7470dn A4 Colour Multifunction LED Laser Printer

Color A4 MFP 3-in-1 36 34 ppm Duplex Print Copy Scan USB Gigabit-N/W PCL&PS 630sh 1200x600dpi Staple Koneen palvelusopimuksella käyttöönotto maksaa sinulle ainoastaan kulut käyttämäsi sivumäärän mukaan. Kysy lähemmin myynnistämme. (Katso: Esite: LATAA. yllä on lisätietoa tulostimesta)

OKI ES8453dnct A3 Colour Multifunction LED Laser Printer

Ihanteellinen kiireisille työryhmille, MC853 yhdistää erinomaisen tulostuslaadun, skannauksen, faksin ja kopiointitoiminnon älykkäiden asiakirjojen hallintaominaisuuksien avulla. Kompakti ja helppokäyttöinen, monipuolinen monitoimilaite sisältää joukon turvallisuutta ja ekologisia ominaisuuksia, alentaa käyttökustannuksia, maksimoi tuottavuuden ja tarjoaa nopean ja saumattoman työnkulun.

OKI ES8453dnv A3 Colour Multifunction LED Laser Printer

Kompakti ja tehokas A3-koon ES8453 MFP -värimonitoimilaite on täydellinen valinta pienille työryhmille. Se tarjoaa kattavat toiminnot, erinomaisen tulostuslaadun sekä matalat kokonaiskustannukset. Täysin mukautettava 7 tuuman kosketusnäyttö tekee laitteen käyttämisestä helppoa.

OKI ES8473dnv A3 Colour Multifunction LED Laser Printer

OKI ES8473dnv - Color A3 MFP 7 touch 35/35 ppm Duplex PrintCopyScanFax USB Gb-lan PCL&PS 2.005sh on Caster base 1200x600dpi stapler.

OKI ES4192dn MFP Mono Multifunction Printer

A4 4in1 MFP 7inch touch 40 ppm Duplex PrintCopyScanFax USB Gb n/w 350sh 3Gbmem PCL PS 1200x1200dpi Toner/Developer included (leasing)

OKI ES5432dn A4 Colour LED Laser Printer

Älykäs A4-väritulostus tehostaa pienten yrityksien ja työryhmien toimintaa Nämä huippunopeat ja tehokkaat väritulostimet nostavat pienten yritysten ja työryhmien tulostuslaadun ja asiakirjojen suojauksen standardit aivan uudelle tasolle. ES5432dn tarjoaa älykkäiden tulostimien edut, kuten mukautettavan 7 tuuman LCD-värikosketusnäytön ja OKIn älykkään laajennettavan käyttöympäristön (sXP), joka mahdollistaa yhteydet pull-printing-ohjelmistoihin. Esite: LATAA (yllä)

OKI ES7412dn A4 Colour LED Laser Printer

OKI ES7412dn printer +Toner/Developer included (leasing). Tehokas ja luotettava A4-koon väritulostin tuottaa huippulaatua nopeasti. ES7412dn sopii ihanteellisesti työryhmille, joilla on kiireellinen aikataulu. Sitä on helppo käyttää, sen materiaalien käsittely on poikkeuksellisen joustavaa

OKI ES8433dn A3 Colour LED Laser Printer

Pienikokoinen A3-väritulostin tarjoaa erinomaista tulostuslaatua silloinkin, kun tilaa on vähän Jos etsit tulostinta, joka tekee kaiken – ja hyvin, ES8433dn on täydellinen valinta, varsinkin kun tilaa on vähän. Unohda vanhat, suuret A3-tulostimet.

OKI ES4132dn A4 Mono LED Laser Printer

OKI ES4132dn Mono A4 printer 40ppm Duplex USB Gigabit N/W 350sh 3GBmem PCL PS 1200x1200dpi +Toner/Developer included (leasing)

Tuote lisätty vertailuun