Ajankohtaiset Palvelusopimustarjoukset

Hanki laitteesi Tulostintavaratalon palvelusopimuksella - Säästöä kustannuksista, helppoutta ja varmuutta.Tähän artikkeliin päivitetään ajankohtaiset palvelusopimustarjoukset. 

Palvelusopimukset ovat vain yritysasiakkaille.

Palvelusopimuksen idea on yksinkertainen; me huolehdimme tulostimestasi. Saat itse laitteen, asennuksen, huollot paikanpäällä, tarvikkeiden automaattiset toimitukset ym. - yhdellä kuukausimaksulla.

Palvelusopimuksella hankit kaikenkattavan, avaimet-käteen toimitettavan tulostusratkaisun edullisella kuukausihinnalla ja tulostamisesta maksat sopimuskauden ajan vain kiinteää, valmistajan tukemaa, edullista sivuhintaa, ei minimiveloituksia tai paketteja - vain todellinen tulostusmääräsi.

Palvelusopimus sisältää:

- Valitun laitteen tai laitteet
- Laitteiston tuonnin ja asennuksen käyttövalmiiksi asiakkaan toimitiloihin
- Sopimuskauden mittaisen huoltosopimuksen (Huolto paikanpäällä)
- Laitteiston seurannan ja värien/tarvikkeiden automattiset toimitukset ennen niiden loppumista
- Tulostaminen valmistajan tukemalla normaalia edullisemmalla hinnoittelulla, laskutus sivupohjaisena.

Värit toimitetaan automaattisesti ennen vanhojen loppumista, ilman ylimääräistä rahtikustannusta. Värit laskutetaan sivuhinnoiteltuna normaalisti noin 2kk välein. Sivuhinta riippuu valitsemasi laitteen tyypistä ja arvioidusta vuosimäärästä, sivuhinnasta tehdään sopimus joka kattaa rahoituskauden ajan. Rahoituskauden jälkeen voit lunastaa laitteesi, jatkaa sopimusta, tai aloittaa uuden sopimuksen toisella laitteella.

Alla on osa valikoimastamme saatavissa olevista palvelusopimustuotteista. Osa laitteista on muokattavissa lisälaitteilla esimerkiksi lisäpaperikaukaloilla tai viimeistelijöillä. Ota yhteys myyntiimme, niin teemme mielellämme tarjouksen! Meiltä löydät varmasti oikean laitteen tarpeeseesi.

Kysy tarjous se kannattaa, anna meidän auttaa tekemään tulostamisestasi helppoa ja edullista! Tarjosupyynnöt voitte lähettää meille suoraan: 
e. myynti@cityplus.fi - p. 040 900 3030Canon imagePROGRAF TM-200, suurkuvatulostin ei ole palvelusopimus tuote. Tarjous ei sisällä siis automaattisia värin toimituksia. Lisätietoa: myynti@cityplus.fi