Suodattimet

  • Hinta
    € -
  • Valmistajat
    0
    0
    0
PETG-filamentit
Järjestys:
Näytä:
PETG Blue DR 3D MASSA
PETG Blue DR 3D MASSA High Quality, 1kg PETG on helposti tulostettava ja hajuton muovi, jolla päästään helposti hyvin siistiin lopputulokseen. Tulostettu kappale on pinnaltaan kiiltävä ja johtaa hyv..
Tuotekoodi: DR-3D-PETG-BLUE
PETG BLUE General 3D MASSA 1,75mm
ESUN PETG Blue General 3D MASSA, 1kg PETG on helposti tulostettava ja hajuton muovi, jolla päästään helposti hyvin siistiin lopputulokseen. Tulostettu kappale on pinnaltaan kiiltävä ja johtaa hyvin valoa sekä kestää hyvin mekaanista ra..
Tuotekoodi: CITY-ESUN-PETG-BLUE
PETG Green DR 3D MASSA
PETG Green DR 3D MASSA High Quality, 1kg PETG on helposti tulostettava ja hajuton muovi, jolla päästään helposti hyvin siistiin lopputulokseen. Tulostettu kappale on pinnaltaan kiiltävä ja johtaa hy..
Tuotekoodi: DR-3D-PETG-GREEN
PETG GREEN General 3D MASSA 1,75mm
ESUN PETG Green General 3D MASSA, 1kg PETG on helposti tulostettava ja hajuton muovi, jolla päästään helposti hyvin siistiin lopputulokseen. Tulostettu kappale on pinnaltaan kiiltävä ja johtaa hyvin valoa sekä kestää hyvin mekaanista r..
Tuotekoodi: CITY-ESUN-PETG-GREEN
PETG MAGENTA General 3D MASSA 1,75mm
ESUN PETG Magenta General 3D MASSA, 1kg PETG on helposti tulostettava ja hajuton muovi, jolla päästään helposti hyvin siistiin lopputulokseen. Tulostettu kappale on pinnaltaan kiiltävä ja johtaa hyvin valoa sekä kestää hyvin mekaanista..
Tuotekoodi: CITY-ESUN-PETG-MAGENTA
PETG Natural DR 3D MASSA
PETG Natural DR 3D MASSA High Quality, 1kg PETG on helposti tulostettava ja hajuton muovi, jolla päästään helposti hyvin siistiin lopputulokseen. Tulostettu kappale on pinnaltaan kiiltävä ja johtaa ..
Tuotekoodi: DR-3D-PETG-NATURAL
PETG Natural General 3D MASSA 1,75mm
ESUN PETG Natural General 3D MASSA, 1kg PETG on helposti tulostettava ja hajuton muovi, jolla päästään helposti hyvin siistiin lopputulokseen. Tulostettu kappale on pinnaltaan kiiltävä ja johtaa hyvin valoa sekä kestää hyvin mekaanista..
Tuotekoodi: CITY-ESUN-PETG-NATURAL
PETG Orange DR 3D MASSA
PETG Orange DR 3D MASSA High Quality, 1kg PETG on helposti tulostettava ja hajuton muovi, jolla päästään helposti hyvin siistiin lopputulokseen. Tulostettu kappale on pinnaltaan kiiltävä ja johtaa h..
Tuotekoodi: DR-3D-PETG-ORANGE
PETG ORANGE General 3D MASSA 1,75mm
ESUN PETG Orange General 3D MASSA, 1kg PETG on helposti tulostettava ja hajuton muovi, jolla päästään helposti hyvin siistiin lopputulokseen. Tulostettu kappale on pinnaltaan kiiltävä ja johtaa hyvin valoa sekä kestää hyvin mekaanista ..
Tuotekoodi: CITY-ESUN-PETG-ORANGE
PETG Red DR 3D MASSA
PETG Red DR 3D MASSA High Quality, 1kg PETG on helposti tulostettava ja hajuton muovi, jolla päästään helposti hyvin siistiin lopputulokseen. Tulostettu kappale on pinnaltaan kiiltävä ja johtaa hyvi..
Tuotekoodi: DR-3D-PETG-RED
PETG Smoky Black DR 3D MASSA
PETG Smoky Black DR 3D MASSA High Quality, 1kg PETG on helposti tulostettava ja hajuton muovi, jolla päästään helposti hyvin siistiin lopputulokseen. Tulostettu kappale on pinnaltaan kiiltävä ja joh..
Tuotekoodi: DR-3D-PETG-BLACK
PETG SOLID BLACK General 3D MASSA 1,75mm
ESUN PETG Solid Black General 3D MASSA, 1kg PETG on helposti tulostettava ja hajuton muovi, jolla päästään helposti hyvin siistiin lopputulokseen. Tulostettu kappale on pinnaltaan kiiltävä ja johtaa hyvin valoa sekä kestää hyvin mekaan..
Tuotekoodi: CITY-ESUN-PETG-SOLID-BLACK
PETG SOLID RED General 3D MASSA 1,75mm
ESUN PETG Red General 3D MASSA, 1kg PETG on helposti tulostettava ja hajuton muovi, jolla päästään helposti hyvin siistiin lopputulokseen. Tulostettu kappale on pinnaltaan kiiltävä ja johtaa hyvin valoa sekä kestää hyvin mekaanista ras..
Tuotekoodi: CITY-ESUN-PETG-SOLID-RED
PETG SOLID WHITE General 3D MASSA 1,75mm
ESUN PETG Solid White General 3D MASSA, 1kg PETG on helposti tulostettava ja hajuton muovi, jolla päästään helposti hyvin siistiin lopputulokseen. Tulostettu kappale on pinnaltaan kiiltävä ja johtaa hyvin valoa sekä kestää hyvin mekaan..
Tuotekoodi: CITY-ESUN-PETG-SOLID-WHITE
PETG Yellow (Lemon) DR 3D MASSA
PETG Yellow (Lemon) DR 3D MASSA High Quality, 1kg PETG on helposti tulostettava ja hajuton muovi, jolla päästään helposti hyvin siistiin lopputulokseen. Tulostettu kappale on pinnaltaan kiiltävä ja ..
Tuotekoodi: DR-3D-PETG-YELLOW
PETG Yellow General 3D MASSA 1,75mm
ESUN PETG Yellow General 3D MASSA, 1kg PETG on helposti tulostettava ja hajuton muovi, jolla päästään helposti hyvin siistiin lopputulokseen. Tulostettu kappale on pinnaltaan kiiltävä ja johtaa hyvin valoa sekä kestää hyvin mekaanista ..
Tuotekoodi: CITY-ESUN-PETG-YELLOW
Näytetään 1 - 16 / 18 tuotetta