Suodattimet

  • Hinta
    € -
  • Valmistajat
    0
    0
HIPS-filamentit
Järjestys:
Näytä:
HIPS Black General 3D MASSA 1,75mm
HIPS Black General 3D MASSA, 1kg HIPS, High Impact Polystyren eli iskuntkestävä polystyreeni. Tulostaminen on samankaltaista kuin ABS:llä, mutta HIPS liukenee asetonin sijasta limoneeniin tehden siitä hyvän tuk..
Tuotekoodi: CITY-FEE-HIPS-BLACK
HIPS Blue General 3D MASSA 1,75mm
HIPS Blue General 3D MASSA, 1kg HIPS, High Impact Polystyren eli iskuntkestävä polystyreeni. Tulostaminen on samankaltaista kuin ABS:llä, mutta HIPS liukenee asetonin sijasta limoneeniin tehden siitä hyvän tuki..
Tuotekoodi: CITY-FEE-HIPS-BLUE
HIPS DR 3D MASSA
HIPS DR 3D MASSA High Quality, 1kg HIPS, High Impact Polystyren eli iskuntkestävä polystyreeni. Tulostaminen on samankaltaista kuin ABS:llä, mutta HIPS liukenee asetonin sijasta limoneeniin tehden siitä hyvä..
Tuotekoodi: DR-3D-HIPS
HIPS Green General 3D MASSA 1,75mm
HIPS Green General 3D MASSA, 1kg HIPS, High Impact Polystyren eli iskuntkestävä polystyreeni. Tulostaminen on samankaltaista kuin ABS:llä, mutta HIPS liukenee asetonin sijasta limoneeniin tehden siitä hyvän tuk..
Tuotekoodi: CITY-FEE-HIPS-GREEN
HIPS Grey General 3D MASSA 1,75mm
HIPS Grey General 3D MASSA, 1kg HIPS, High Impact Polystyren eli iskuntkestävä polystyreeni. Tulostaminen on samankaltaista kuin ABS:llä, mutta HIPS liukenee asetonin sijasta limoneeniin tehden siitä hyvän tuki..
Tuotekoodi: CITY-FEE-HIPS-GREY
HIPS Light Blue General 3D MASSA 1,75mm
HIPS LIGHT BLUE General 3D MASSA, 1kg HIPS, High Impact Polystyren eli iskuntkestävä polystyreeni. Tulostaminen on samankaltaista kuin ABS:llä, mutta HIPS liukenee asetonin sijasta limoneeniin tehden siitä hyvä..
Tuotekoodi: CITY-FEE-HIPS-LIGHT-BLUE
HIPS Light Green General 3D MASSA 1,75mm
HIPS Light Green General 3D MASSA, 1kg HIPS, High Impact Polystyren eli iskuntkestävä polystyreeni. Tulostaminen on samankaltaista kuin ABS:llä, mutta HIPS liukenee asetonin sijasta limoneeniin tehden siitä hyvä..
Tuotekoodi: CITY-FEE-HIPS-LIGHT-GREEN
HIPS Orange General 3D MASSA 1,75mm
HIPS ORANGE General 3D MASSA, 1kg HIPS, High Impact Polystyren eli iskuntkestävä polystyreeni. Tulostaminen on samankaltaista kuin ABS:llä, mutta HIPS liukenee asetonin sijasta limoneeniin tehden siitä hyvän ..
Tuotekoodi: CITY-FEE-HIPS-ORANGE
HIPS Purple General 3D MASSA 1,75mm
HIPS Purple General 3D MASSA, 1kg HIPS, High Impact Polystyren eli iskuntkestävä polystyreeni. Tulostaminen on samankaltaista kuin ABS:llä, mutta HIPS liukenee asetonin sijasta limoneeniin tehden siitä hyvän tu..
Tuotekoodi: CITY-FEE-HIPS-PURPLE
HIPS Red General 3D MASSA 1,75mm
HIPS Red General 3D MASSA, 1kg HIPS, High Impact Polystyren eli iskuntkestävä polystyreeni. Tulostaminen on samankaltaista kuin ABS:llä, mutta HIPS liukenee asetonin sijasta limoneeniin tehden siitä hyvän tuk..
Tuotekoodi: CITY-FEE-HIPS-RED
HIPS Silver General 3D MASSA 1,75mm
HIPS Silver General 3D MASSA, 1kg HIPS, High Impact Polystyren eli iskuntkestävä polystyreeni. Tulostaminen on samankaltaista kuin ABS:llä, mutta HIPS liukenee asetonin sijasta limoneeniin tehden siitä hyvän ..
Tuotekoodi: CITY-FEE-HIPS-SILVER
HIPS White General 3D MASSA 1,75mm
HIPS White General 3D MASSA, 1kg HIPS, High Impact Polystyren eli iskuntkestävä polystyreeni. Tulostaminen on samankaltaista kuin ABS:llä, mutta HIPS liukenee asetonin sijasta limoneeniin tehden siitä hyvän t..
Tuotekoodi: CITY-FEE-HIPS-WHITE
HIPS Yellow General 3D MASSA 1,75mm
HIPS Yellow General 3D MASSA, 1kg HIPS, High Impact Polystyren eli iskuntkestävä polystyreeni. Tulostaminen on samankaltaista kuin ABS:llä, mutta HIPS liukenee asetonin sijasta limoneeniin tehden siitä hyvän ..
Tuotekoodi: CITY-FEE-HIPS-YELLOW
Näytetään 1 - 13 / 13 tuotetta