Suodattimet

 • Hinta
  € -
 • Valmistajat
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
 • Tulostustekniikka
 • LAN-portti
 • Wi-Fi-tuki
3D-tulostimet ja -skannerit
Järjestys:
Näytä:
3D Systems CubePro Duo Plastic Jet Printing (PJP) Wi-Fi Metallinen 3D-tulostin
  Valmiiksi koottu ja esikalibroitu Kahdella suulakepuristinta, kahdelle eri värille tai kahdelle eri materiaalille Kosketusnäytöltä pystyt ohjaamaan työtäsi ja langaton verkko mahdollistaa töiden..
Tuotekoodi: 3DSYSTEMS-CUBEPRO-DUO
3D Systems CubePro Trio Plastic Jet Printing (PJP) Wi-Fi 3D-tulostin
Valmiiksi koottu ja esikalibroitu Kolme suulakepuristinta, kolmella eri värille tai kolmelle eri materiaalille Kosketusnäytöltä pystyt ohjaamaan työtäsi Esteettisen näköinen pöytätulo..
Tuotekoodi: 3DSYSTEMS-CUBEPRO-TRIO
XYZprinting da Vinci Junior 1.0
Kevyt ja kompakti FDM-tekniikkaa käyttävä 3D-tulostin Yksinkertainen käyttää Rakennuskoko 150 x 150 x 150 mm     XYZ Da Vinci Junior 3D-tulostin Opetus- tai harrasteta..
Tuotekoodi: XYZ-DAVINCI-JUNIOR
ale
LEAPFROG Creatr HS XL
Erittäin suuri rakennuskoko 27 x 24 x 59 cm. Valmiiksi koottu ja esikalibroitu Kaksi suulakepuristinta, kahdelle eri värille tai kahdelle eri materiaalille Esteettisen näköinen pöytätulostin Tarkka ja no..
Tuotekoodi: LEAPFROG-CREATR-HS-XL
ale
Makex M-one 3D Printteri ilman projektoria
Valmiiksi koottu ja esikalibroitu DLP-tekniikkaa käyttävä 3D-tulostin Yksinkertainen käyttää Esteettisen näköinen pöytätulostin Tarkka ja nopea Rakennuskoko 145 x 110 x 170 mm Tuk..
Tuotekoodi: MAKEX-M-ONE
ale
Myriwell RP200 3D-kynä, OLED näytöllä
Ohut ja kevyt, miellyttävä käyttää OLED näyttö varressa Jähmettyy nopeasti, jolloin voidaan käsitellä huoletta Ei vaadi minkäänlaisia ohjelmia toimiakseen   M..
Tuotekoodi: MYRIWELL-RP200-3D-PEN
ale
REPRAP PRO DELTA 3D-tulost. koottuna
Koottu valmiiksi FDM-tekniikkaa käyttävä 3D-tulostin Yksinkertainen käyttää Tarkka ja nopea Rakennuskoko 150 x 150 mm Ohjelmisto perustuu avoimeen lähdekoodiin VAIN NOUTO VIIKIN TAI HÄMEE..
Tuotekoodi: REPRAPPRO-DELTA-KOOTTU
ale
XYZprinting da Vinci Mini 3d-tulostin
Kevyt ja kompakti FDM-tekniikkaa käyttävä 3D-tulostin Yksinkertainen käyttää Rakennuskoko 15 x 15 x 15cm Käyttää valmistajan omaa ja laadukasta PLA-filamenttia XYZprinting da ..
Tuotekoodi: XYZ-DAVINCI-MINI
3DSYSTEMS Projet 1200
3DSystems ProJet 1200Nopeasti ja taloudellisesti tulostava mikro-SLA 3D-tulostin, tulostaa yksityiskohtaiset valuosat, prototyyppien osat ja loppukäytön osia.ProJet 1200 on ideaali pienten, tarkkojen, yksityiskohtaisten osien ja valu mallien, kuten k..
Tuotekoodi: 3DSYSTEMS-PROJET-1200
HP 3D Scan Software Pro v4 Enterprise
HP 3D Scan Software Pro v4 EnterpriseEasily incorporate HP 3D Scan Software Pro v4 into your workflows using this professional SDK that enables you to custom build applications for your business.Inspection and measurement toolsSimplify quality contro..
Tuotekoodi: HP_Y8C64AA
LEAPFROG BOLT PRO 3D-PRINTER
Uusi ja nopeampi 3D-tulostin Aina Dual Extruder, eli kaksi tulostuspäätä Tulostuspäät joilla on kummallakin erilliset liikkuvuudet 100mm/sekunti pursotusnopeus Käyttö myös ilman tietokonetta! ..
Tuotekoodi: LEAPFROG-BOLT-PRO
LEAPFROG Creatr HS
Nopeampi ja kehittyneempi Creatr! Aina Dual Extruder, eli kaksi tulostuspäätä Jopa 300mm/sekunti pursotusnopeus Käyttö myös ilman tietokonetta! Suuri rakennuskoko, jopa 27x28x18cm Tukeva metallinen run..
Tuotekoodi: LEAPFROG-CREATR-HS
LEAPFROG HS Educational Package
Nopeampi ja kehittyneempi Creatr! Aina Dual Extruder, eli kaksi tulostuspäätä Jopa 300mm/sekunti pursotusnopeus Käyttö myös ilman tietokonetta! Suuri rakennuskoko, jopa 27x28x18cm Tukeva metallinen runko, valmiiksi koottu ja kali..
Tuotekoodi: LEAPFROG-HS-EDU-PACKAGE
LEAPFROG XCEL
Uusi ja suurempi korkeudeltaan oleva 3D-tulostin Kooltaan tulostin on 935 x 1033 x 2775 mm Rakennus tilavuus jopa 610 litraa! 45(mm³/s) pursotusnopeus Tukeva suljettu kotelo Lämmitetty tulostusalusta Käyttö my..
Tuotekoodi: LEAPFROG-XCEL
LEAPFROG Xeed
Valmiiksi koottu ja esikalibroitu Suuri rakennuskoko 350mm x 270mm x 220 Kaksi suulakepuristinta, tulostus mahdollista kahdelle eri värilli tai kahdelle eri materiaalilla Esteettisen näköinen suuri pöytätulosti..
Tuotekoodi: LEAPFROG-XEED
Raise3D N1 Dual extruder
Järjestä ja hallitse tulostustöitä 7" kosketusnäytön kautta Wi-Fi- ja Ethernet-liitettävyys mahdollistavat tulostustöiden lataamisen verkon kautta SD-kortilta tulostustöiden ajaminen ilma..
Tuotekoodi: RAISE3D-N1
Näytetään 1 - 16 / 29 tuotetta