Merkki: Primera
Tuotenumero: PRI74456
Saatavuus: Ei varastossa, Tiedustele toimitusaikaa
3.390,00€ 3.390,00€
Veroton: 2.733,87€
  • Huippulaatuista tulostusjälkeä, jopa 4800dpi resoluutiolla
  • Lisää etiketteihin grafiikkaa, tekstiä sekä jopa kaksiulotteisia viivakoodeja
  • Markkinoiden uusin etikettitulostin
  • Yksilölliset värikasetit säästävät tulostuskustannuksissa
  • Laaja skaala erilaisia tulostusmateriaaleja
  • Helppo käyttää ja ylläpitää
Primera LX1000e
Etikettitulostin joka edustaa uusinta tekniikkaa pöytämallisten tarratulostinten saralla


Ekonominen käyttö ja hallinta
Primeran LX1000e on uusin pigmenttimusteita käyttävä tulostin. Tulostin käyttää yksilöllisiä Cyan, Magenta, Yellow sekä Black mustekasetteja. Tämä tarkoittaa, että yhden värin loppuessa vaihdat vain kyseisen värin mustekasetin, jolloin säästö printtikustannuksissa on huomattava. Tämä on myös ekologisempaa kun vajaita mustekasetteja ei tarvitse hävittää. Saat tulostettua täysvärietikettejä noin 10,16 cm sekunnissa. Tulostettavat etiketit voivat sisältää kuvia, grafiikkaa, kuvituksia ja tekstiä - jopa korkean resoluutioista lineaaria tai kaksiulotteisia viivakoodeja. Tulosta etiketit, milloin ja missä niitä ikinä tarvitsetkaan.

Huippulaadukas tulostuslaatu
Pigmentti pohjaisten musteiden ja erilaisien synteettisten materiaalien yhdistelmällä LX1000e:n tarrat kestävät vettä ja UV:ta. Tällä kestävyydellä voidaan tuottaa etikettejä kylpy-ja suihkutuotteisiin, jäädytettyihin tai jäähdytettyjen elintarvikkeisiin, juomiin ja monia muihinkin. LX1000e:llä voit tulostaa kestäviä tarroja nopeasti ja tehokkaasti, samalla säästät aikaa ja rahaa. Printtiresoluutio on huikea 4800 dpi, muiden printtereiden resoluution ollessa vain 1200 dpi.

Kestävä yhdistelmä
Pigmentti pohjaisten musteiden ja erilaisien synteettisten materiaalien yhdistelmällä LX1000e:n tarrat kestävät vettä ja UV. Tällä kestävyydellä voidaan tuottaa kylpy-ja suihkutuotteita, jäädytettyjä tai jäähdytettyihin elintarvikkeisiin, juomiin ja moniin muihinkin. LX1000e:llä voit tulostaa kestäviä tarroja nopeasti ja tehokkaasti, samalla säästät aikaa ja rahaa. Printtipään vaihto on tehty myös helpoksi, jos pää halutaan vaihtaa, napsautetaan se vain irti laitteesta ja varaosa liitetään kiinni - operaatio ei vaadi työkaluja.

Laajat tulostusmateriaalit
Niille jotka tarvitsevat todella kestävää etikettiä tai enemmän yksityiskohtaisempaa etikettiä, on GHS (Globally Harmonized System) yhteensopiva ratkaisu LX1000e:n kanssa. Tällä tulostimella voit tulostaa monelle eri mustesuihkupinnan omaavalle materiaalille, mm. Primeran Tuffcoat Extreme PolyJet etiketille, kirkkaalle polyesterille sekä valkoiselle BOPP:lle. Käytettäessä Tuffcoat Extreme PolyJet tarraa, ovat tulostetut labelit veden, naarmujen sekä repeytymis-kestäviä

Ekonomiset vedenkestävät paperilabelit ovat saatavana high-gloss, semi-gloss sekä matta- malleina. Monia eri kokoja saatavilla. Kysy lisää!


Tästä pääset tutustumaan edullisempiin tarravaihtoehtoihin, jotka ovat silti yhtä laadukkaita kuin primeran omat tarrat.
Ota rohkeasti yhteyttä meidän myyjäämme tilausta varten.

info@tulostintavaratalo.fi
 


Tästä pääset vertailemaan Primeran lippulaivoja vierekkäin


Lisätietoja:
Valmistajan kotisivut