Merkki: HP
Tuotenumero: HP_J3M83AE
Valmistajan tuotekoodi: J3M83AE
Saatavuus: Keskusvarastossa, 3 - 7 Työpäivää
98,70€
Veroton: 79,60€
HP 364XL CMYK. Tulostuskasettien väri(t): Musta, Syaani, Purppura, Keltainen, Tuotemerkin yhteensopivuus: HP, OEM-koodi: J3M83AE. Lukumäärä per pakkaus: 4 kpl. Tuotteen leveys: 145 mm, Tuotteen syvyys: 67 mm, Tuotteen korkeus: 233 mm

Monikäyttöisillä, alkuperäisillä HP-musteilla hoidat kaikki tulostustarpeet ammattimaisista valokuvista aina lasertasoiseen tekstitulostukseen. Saat vettä ja likaa hylkivät haalistumattomat tulosteet[1,2] käyttämällä erillisiä mustekasetteja ja HP Advanced -valokuvapaperia.

Saat vaikuttavat tulokset kaikista valokuvista, luovista projekteista ja päivittäisistä asiakirjoista musteilla, jotka on suunniteltu täyttämään kaikki tulostustarpeesi. Voit tulostaa pitkäikäisiä, kehittämötasoisia valokuvia ja laserlaatuisia asiakirjoja.

• Käyttämällä alkuperäisiä HP:n musteita ja HP Advanced -valokuvapaperia saat vettä ja likaa hylkivät haalistumattomat valokuvat.14


Alkuperäisiä HP-musteita käytettäessä tulostus sujuu helposti ja edullisesti. Nämä kätevät erilliset mustekasetit voidaan vaihtaa uusiin yksi kerrallaan tarpeen mukaan. Säästä entistä enemmän ja hanki vastinetta rahoillesi käyttämällä lisävarusteena saatavia riittoisia mustekasetteja.

• Saat jopa kaksi kertaa enemmän mustavalkotulosteita ja jopa 2,5 kertaa enemmän väritulosteita käyttämällä riittoisia mustekasetteja.2


Tulosta huoletta: HP:n alkuperäiset mustekasetit takaavat luotettavan ja tehokkaan tulostuksen. Lisäksi HP Planet Partners -ohjelman välityksellä mustekasettien kierrätys on helppoa3.

• Riittoisissa mustekaseteissa käytetään vähemmän valmistus- ja pakkausmateriaaleja tulostettua sivua kohti.2


1Perustuu paperialan hapottomia papereita ja alkuperäisiä HP-musteita koskeviin ennusteisiin; väriaineen kestävyystiedot huoneenlämmössä perustuvat ISO 11798- ja ISO 18909 -vaatimusten mukaan tehtyihin samanlaisten järjestelmien testeihin.

2Haalistumisenkestävyys Wilhelm Imaging Researchin tai HP Image Permanence Labin testissä. Lisätietoja on osoitteessa http//:www.hp.com/go/printpermanence.

3 Ohjelman saatavuus vaihtelee. HP Planet Partners -ohjelman ansiosta HP-tulostuskasetteja voi nykyisin palauttaa ja kierrättää yli 50 maassa tai alueella Aasiassa, Euroopassa sekä Pohjois- ja Etelä-Amerikassa. Saat lisätietoja osoitteesta http://www.hp.com/recycle.

Ominaisuudet
Tuoteryhmä * MUSTEKASETIT
Tulostustekniikka MUSTESUIHKU
Tulostusväri BLACK,CYAN,MAGENTA,YELLOW
Materiaalin viimeistely GLOSS
Yhteensopivat tuotemerkit HP
Leveys (cm) 145
Syvyys (cm) 67
Korkeus (cm) 233
Paino (kg) 350
Nimi * 364XL CMYK
Paino (g/m²) 250
Arkkien määrä 10
Vastaavat tuotteet
Vastaavat tuotteet