Merkki: Epson
Tuotenumero: EPSON-XP-6005
Valmistajan tuotekoodi: C11CG18404
Saatavuus: Keskusvarastossa, 1 - 3 Työpäivää
119,00€ 119,00€
Veroton: 95,97€
  • Pienikokoinen Wi-Fi-monitoimitulostin: Tulostus, skannaus ja kopiointi
  • Mobiilitulostus: Vapaus tulostaa ja skannata melkein mistä tahansa
  • Wi-Fi ja Wi-Fi Direct: Langaton tulostus verkon kautta tai ilman verkkoa
  • Kaksi edestä täytettävää paperilokeroa: Yksi A4-paperille ja toinen valokuvapaperille
  • 6,1 cm:n LCD-näyttö: Skannaa, kopioi ja tulosta valokuvia suoraan muistikortiltaEpson Expression Photo XP-6005
Tämä pienikokoinen ja tyylikäs monitoimilaite tulostaa huippulaatuisia valokuvia ja teräviä asiakirjoja Wi-Fi-yhteyden, erillisten mustepatruunoiden ja kahden paperilokeron avulla.Unohda kompromissit, sillä tyylikkäällä ja pienikokoisella XP-6005-monitoimilaitteella tuotat huippulaatuisia valokuvia ja tarkkoja asiakirjoja. Laite on myös taloudellinen, sillä erillisten mustepatruunoiden ansiosta vain loppuun käytetty väri täytyy vaihtaa. Jos haluat ennemmin tulostaa poissa työpöytäsi ääreltä, tarjolla on erilaisia mobiilitulostustoimintoja.

Tyyliä ja toimivuutta
Rumannäköinen teknologia on menneisyyttä, sillä tämä monitoimilaite näyttää upealta joka suunnasta katsottuna. Mihin sitten haluatkin sijoittaa laitteen, se ei pienen kokonsa ansiosta vie paljoa tilaa.

Monipuoliset edut
Tuota kauniita, korkealuokkaisia kuvia sekä teräviä ja selkeitä tekstiasiakirjoja viiden värin Claria Premium väri- ja pigmenttimustesarjalla. Claria Premiumin sisältämä valokuvamusta mustepatruuna takaa kristallinkirkkaiden valokuvien eloisat värit ja syvät, täyteläiset mustan sävyt. Laite on myös taloudellinen, sillä erillisten mustepatruunoiden ansiosta vain loppuun käytetty väri täytyy vaihtaa.

Mobiilitulostus
Valokuvien ja asiakirjojen tulostus on helppoa silloinkin kun olet liikkeessä; lataa vain ilmainen Epson iPrint -sovellus, niin voit tulostaa ja skannata langattomasti älylaitteestasi. Ilmaisella Epson Creative Print -sovelluksella käyttäjät voivat tulostaa valokuvia suoraan Facebookista, luoda onnittelukortteja, muuntaa valokuvat hauskoiksi värityskirjamalleiksi ja paljon muuta. Voit myös lähettää asiakirjat ja valokuvat sähköpostitse suoraan tulostimeen lähes kaikkialta maailmasta Epson Email Printin ansiosta.

Vaivattomia toimintoja
XP-6005 -tulostinta on helppo käyttää myös ilman tietokonetta, sillä laitteessa on 6,1 cm:n LCD-näyttö ja muistikorttipaikka valokuvien suoraa tulostamista varten. Kaksi paperilokeroa ja nopea A4-kaksipuolistulostus säästävät aikaa ja paperia. Tulostaminen sopiville CD- ja DVD-levyille on myös mahdollista.Tekniset tiedot:
Tekniikka
Tulostustapa: Epson Micro Piezo™ -tulostuspää
Suuttimien konfigurointi: 360 Suuttimet musta, 180 Suuttimet per väri
Minimi pisarakoko: 1,5 pl, Muuttuvan pisarakoon tekniikalla
Mustetekniikka: Claria™ Premium Ink
Tulostustarkkuus: 5.760 x 1.440 DPI
Luokka: Yksittäispaikka, Valokuva
Monitoimi: Tulostus, Scan, Kopio

Tulostus
Tulostusnopeus ISO/IEC 24734: 15,8 Sivua/min Mustavalko, 11,3 Sivua/min Colour
Tulostusnopeus: 32 Sivua/min Mustavalko (tavallinen), 32 Sivua/min Colour (tavallinen), 15 Sekuntia yhtä 10 x 15 cm:n kokoista valokuvaa kohden (Epson Premium Glossy Photo Paper)
Värit: Musta, Valokuvamusta, Syaani, Keltainen, Magenta
Tarkkoja tietoja tulostusnopeuksista on osoitteessa http://www.epson.eu/testing.

Skannaus
Skannaustarkkuus: 1.200 DPI x 4.800 DPI (vaakasuuntainen x pystysuuntainen)
Skannerityyppi: Contact image sensor (CIS)

Paperin/tulostusmateriaalin käsittely
Paperilokeroiden lukumäärä: 2
Paperimuodot: A4, A5, A6, B5, No. 10 (kirjekuori), Letter, 10 x 15 cm, 13 x 18 cm, 16:9, Legal, 9 x 13 cm, 13 x 20 cm, 20 x 25 cm, C6 (kirjekuori), DL (kirjekuori)
Kaksipuolinen: Kyllä (A4, tavallinen paperi)
Tulostusmarginaali: 0 mm yläosa, 0 mm oikea, 0 mm alaosa, 0 mm vasen (Marginaalin määrityskohta. Muussa tapauksessa 3 mm ylhäällä, vasemmalla, oikealla ja alhaalla.)
Paperilokeron kapasiteetti: 100 Arkit Vakio, 20 Valokuvapaperit
Materiaalien käsittely: Automaattinen kaksipuolistulostus (A4, tavallinen paperi), Reunaton tulostus, Tulostus CD- ja DVD-levyille

Yleistä tietoa
Energiankulutus: 18 Wattia (erilliskopiointi, ISO/IEC 24712 -testikuvio), 0,7 Wattia (lepotila), 6 Wattia Ready, 0,2 Wattia (sammuta), ENERGY STAR® qualified
Syöttöjännite: AC 220 V - 240 V
Mitat L x S x K: 349 x 340 x 142 mm
Paino: 6,6 kg
Melutaso: 4,6 B (A) Epson Premium Glossy Photo Paper -paperilla / Photo RPM -tilassa - 33 dB (A) Epson Premium Glossy Photo Paper -paperilla / Photo RPM -tilassa
Yhteensopivat käyttöjärjestelmät: Mac OS X 10.6.8 or later, Windows 10, Windows 7, Windows 8, Windows 8.1, Windows Vista, Windows XP SP3, XP Professional x64 Edition SP2
Sisältyvä ohjelmisto: Epson Easy Photo Print, Epson Print CD
Liitännät: WiFi, USB, Wi-Fi Direct, USB Host
WLAN-turvallisuus: WEP 64 Bit, WEP 128 Bit, WPA PSK (TKIP), WPA PSK (AES)
Mobiili- ja pilvitulostuspalvelut: Apple AirPrint, Google Cloud Print, Epson Connect (iPrint, Email Print, Remote Print Driver, Scan-to-Cloud, Facebook print)
Toimituksen sisältö: Erilliset mustepatruunat, Päälaite, Virtakaapeli, Kokoonpano-ohje, Ohjelmisto (CD), Takuuasiakirja
Colour: White

Lisätoiminnot
LCD-näyttö; Tyyppi: Väri, Diagonaali: 6,1 cm
Muistikortit: SD, SDHC, SDXC, MicroSD*, MicroSDHC*, MicroSDXC*, MiniSD*, MiniSDHC* (* Sovitin vaaditaan, ei sisälly toimitukseen)
Ominaisuudet: Punasilmäisyyden poisto, Kuvanparannus, Suora tulostus USB-liitännästä, Wireless PictBridge

Muu
Takuu: 12 Kuukautta Carry-in takuuLisätietoa:
Valmistajan kotisivut