Tuotenumero: DYM1868707
Valmistajan tuotekoodi: 1868707
Saatavuus: Tilaustuote, Tiedustele toimitusaikaa
37,50€
Veroton: 30,24€
DYMO 1868707. Etiketin väri: Mustaa valkoisella, Tarroja per pakkaus: 250 kpl, Tuotteen väri: Musta. Nauhan leveys: 3,8 cm, Nauhan pituus: 0,021 m, Pakkauksen leveys: 65 mm. Kuormalavan leveys: 80 cm, Kuormalavan pituus: 120 cm, Kuormalavan korkeus: 116,5 cm

Dymo XTL™ -tarrat ovat kestäviä ja soveltuvat erilaisille pinnoille. Tulostitpa tarroja vaativissa olosuhteissa tai OSHA-, ISO- tai ANSI-väristandardien vaatimusten mukaisesti, Dymo XTL -tarrat tarjoavat ratkaisun. Nämä työmaaolosuhteissa testatut ja UL-vaatimuksia vastaavat tarrat eivät tahraannu eivätkä haalistu. Yhteensopivia DYMO XTL -tarratulostimien kanssa.

- Tarraleveydet ovat 6–54 mm, ja valikoimaan kuuluu mm. itselaminoivia johtojen ja kaapelien kietaisutarroja vakiokokoisia tarroja. Voit merkitä kaikkea johdoista ja kaapeleista säilytysastioihin, palkkeihin, putkiin jne.
- Teollisuusluokan tarrat kestävät rankkojakin olosuhteita – esimerkiksi kosteutta, kemikaaleja, laajaa lämpötila-aluetta ja UV-valoa
- Kestävä lämpösiirtoon perustuva tulostustekniikka – tarran teksti ei tahraannu eikä haalistu.
- UL-vaatimuksia vastaavat tarrat lähes kaikkiin käyttökohteisiin. Kutisteputket on testattu SAE- ja ASTM-vaatimusten sekä armeijan vaatimusten mukaisesti.
- Laaja värivalikoima täyttää OSHA-, ANSI- ja ISO-standardien vaatimukset ja parantaa työpaikan opasteita ja turvallisuutta.
- Tarrat täyttävät ANSI- ja TIA 606-B -standardien vaatimukset.
- Helposti irtoava, halkaistu taustapaperi ja vakiokokoiset tarrat nopeuttavat ja helpottavat tarrojen kiinnittämistä.

Vakiokokoiset johtojen ja kaapeleiden kietaisutarrat, joiden laminoitu päällikerros suojaa tulostettuja alueita öljyltä, kemikaaleilta, kosteudelta, kulumiselta ja haalistumiselta. Tehosta tuottavuutta tulostamalle kerralla useita kaapelisuojuksia. Ota mukaasi, irrota taustakalvo ja kiinnitä. Saatavana myös tarra-arkkimuodossa suurten tarramäärien tuotantoa varten.

UL-hyväksytty UL 969 -komponentiksi.
Ominaisuudet
Tuotemäärä myyntipakkauksessa 1
Tuoteyhteensopivuus XTL 500
Tuoteryhmä * ETIKETTIEN KIRJOITUSNAUHAT
Väri(t) BLACK
Tulostustekniikka LÄMPÖSIIRTO (TT)
Yhteensopivat tuotemerkit DYMO
Nimi * 1868707
Pakkauksen leveys (cm) 65
Pakkauksen syvyys (cm) 72
Pakkauksen korkeus (cm) 120
Paino pakattuna (kg) 139
Alkuperämaa BELGIUM