Xeroxin erikoistarjouksia! Kesän loppu lähenee ja on aika taas palata sorvin ääreen, samalla on aika Xeroxin erikoistarjouksille. Xeroxin Uusittavan paikallisen huollon takuun tarjous 1 vuoden Uusittavan paikallisen huollon takuun tarjous, kun ostatte Xeroxin CMYK-tarvikkeita laitteen takuuajan viimeisten 60 päivän aikana tai myöhemmin. Tarjous jatkuu laitteen määritettyyn tulostussivujen enimmäismäärään asti, 1 hakemus/vuosi. Laite pitää rekisteröidä oston yhteydessä viimesitään 60 päivän kuluttua Xeroxille. Kampanjan tarkemmat ehdot voitte lukea tästä. Takuulaajennus on saata..
Epsonin Back To School –kampanja tarjoaa rahanpalautusta loppuasiakkaalle. Kun ostatte kampanjaan kuuluvan tulostimen 21.7.-1.10.2018 välisenä aikana, voitte hakea rahanpalautusta 30 päivän kuluessa ostoksesta Epsonin kampanjansivustolla. Rahanpalautussumma vaihtelee mallikohtaisesti.
Röhnötä rennosti kesällä! Ota rennosti kesällä! Laita toimiston työvälineet kuntoon syksyä varten ja nappaa samalla mahtava kesälahja itsellesi. Brotherin kesäkampanjan palkintotuotteet auttavatsinua ottamaan hetken rennosti ja lataamaan akkuja syksyn työrupeamaa varten. Kampanjatuotteet ja kaupan päälliset: Brother MFC-L2730DW; 259,00€  Kaupan päälle Röhnö Chill -ilmasohva (arvo noin 30€)  Brother MFC-L8690DW; 549,00€ Kaupan päälle 1 Särkänniemi-ranneke (arvo 41€) Brother DCP-L6600DW; 799,00€ Kaupan päälle Kolme Särkänniemi-rann..
Päivittäiseen - henkilökohtaiseen tai ryhmän tarpeisiin toimivaa tulostamista
Osta itsellesi henkilökohtainen XEROX Phaser 3260DN - lasertulostin. Phaser 3260DN tulostaa kaksipuoleisesti, henkilökohtaisena tulostimena tai verkkotulostimena. NYT HALPA. TAATUSTI MARKKINOIDEN EDULLISIN TARJOUS. Tarjoamme myös EPSON Workforce Pro WF-C5710DWF tulostimen edulliseen 299.- hintaan. Workforce sopii hyvin pienen työryhmän tulostimeksi. Workforce on monitoimi-väritylostin jolla tulostaminen on tunnetusti halpaa. Kysy lisää myynnistämme tai tilaa verkosta. Tuotteet löytyvät myös myymälästämme. ..
Lyömättömiä TARJOUKSIA
Olemme Suomen edullisin tulostin-, ja tulostintarvikekauppa. Nyt liikkeemme avajaistarjoukset ovat lyömättömiä. Voit tilata verkkokaupastamme tai poiketa liikkeessämme Pohjoinen Rautatienkatu 33, 00100 Helsinki. Jatkamme tulevina viikkoina hyvillä tarjouksilla. Liikkeessämme saat valita myös kylkiäisen - kylkiäiskorista. EPSON WorkForce Pro, WF-C5710DWF, Monitoimi-väritulostin. Linkki https://tulostintavaratalo.fi/Tulostimet/Monitoimilaitteet/EPSON-WF-C5710DWF?search=WF-C5710DWF XEROX Phaser 3260DN, Wifi. Nopea lasertulostin!. Linkki https://tulostintavaratalo.fi/myymalan-avajaiset/XER3260V_DNI.FI?search=Phaser%203260DN EPSON EcoTank ET-2700, Monit..
Valmistelut etenevät, muutto Viikistä Mechelininkatu 3 liiketiloihin etenee.
Koko Cityplus tiimi yht. 10 henkilö osallistuu Huhtikuun lopussa avattavan liikkeemme valmisteluihin. Valmistelut etenevät kuumeisesti niin Viikissä kuin Hämeenlinnassa. Viikin muutto on aloitettu ja pala palalta huonekaluja sekä tuotteita siirretään pois Viikistä. Viikin tila tyhjenee ennen Huhtikuun loppua - tarkka ajankohta selviää tuonnenmpana. Asiakkaillemme, uudessa kivijalkakaupassa, haluamme tarjota hyvää palvelua, johonka kuuluvat nopeat toimitukset, asennuspalvelut sekä huolenpitopalvelut. Tulethan keskustelemaan kanssamme. Toimittajien kassa on aloitettu neuvottelut esillepanoista ja kiinnostus uutta liiketilaamme kohtaan on ollut..
DR 3D Nylon Carbon fiber 1kg. *Paras hinta* Heti varastostamme.
DR 3D Nylon Carbon fiber MASSA 1kg/ Code: DR-3D-NYLON-CF,  filamentit valmistetaan Euroopassa ja ovat laadullisesti filamenttien eliittiä. Filamentin värin ja teknisten ominaisuuksien valvonta on erittäin tiukkaa ja DR 3D onkin saavuttanut maineen yhtenä parhaista valmistajista. Kelat alipainesäkitetään alumiinikalvon sisälle ennen pahvilaatikkoon pakkaamista. Dr 3D hiilikuitu Nylon filamentti luodaan lisäämällä hiilikuitunanoputkia nylonin 12 sekaan. Lopputuloksena on uskomattoman kestävä materiaali, jota voidaan käyttää usein metallisten osien tilalla säästämässä painoa. Hiilikuitu jäy..
REPRAP PRO DELTA - KOOTTUNA. Avointa lähdekoodia hyväksi käyttävä 3D-tulostin.
Ohjelmisto muokattavissa avoimella lähdekoodilla, Tässä aito 3D-tulostin, *TARJOUS HINTAAN*  299.-, joka soveltuu koulutus/opiskelija ja harjoittelu (myös juniorille kotiin) käyttöön. Tulosteita syntyy samoin kuin 10 kertaa kallimmalla tulostimella. Tämä 3D tulostin on avoimenlähdekoodi johdannainen ja RepRap projekti aloitettiin Bathin Yliopistossa, Iso-Britanniassa 2004. Tulostin käyttää prosessia joka tunnetaan sulatettujen kuitujen muokkauksena jossa valmistetaan 3-ulotteisia esineitä muovista. Tämä prosessi mahdollistaa sen, että käyttäjä voi luoda lähes mitä tahansa muotoja, jotka voidaan ma..
Laadukas ja suosittu Raise3D N2 Dual Extruder, heti varastostamme.
Raise3D N2 Dual extruder Raise3D N2 Dual Extruder Älykäs monitoimitulostin joka tuo kaikki monitoimilaitteiden edut pk-yritysten ja työryhmien saataville. Toimitukset heti varastostamme! Tärkeimmät toiminnot. Raise3D N2 3D tulostin tupla suulakkeilla tarjoaa joitakin parhaimpia ominaisuuksia mitä markkinoilla on. Se on yksi parhaimmista tulostimista korkealla resoluutiolla ja tulostuksen tarkkuudella. Raise3D:n tulostus lämpötila voi nousta jopa 300°C asteeseen, joka mahdollistaa laajan materiaalivalikoiman. Tulostimessa on lisäksi kätevä 7 tuumainen kosketusnäyttö, toiminto joka jatkaa tulostusta siitä mihin jäi jos ..
Loppuvuoden paras tulostinkampanja! Epson Cashback
Erittäin laajasta Epson tulostinvalikoimasta nyt rahaa takaisin! Rahaa takaisin nyt erittäin laajasta valikoimasta tulostimia kaikenlaisiin käyttarkoituksiin! Kampanja voimassa mm. Workforce yritystulostimille sekä maailman halvinta tulostuskustannusta tarjoaville, kasetittomille Ecotank tulostimille!  Kun ostat laitteen saat ilmoitetun määrän rahaa takaisin rekisteröimällä ostoksesi Epson kampanjasivulle. Voit myös saada palautuksen takaisin tuplana ostamalla laitteen ja väripakkauksen samalla tilauksella. Kampanja voimassa 1.12-4.2.2018 - Lisätietoja kampanjasta Epsonin kampanjasivulta tästä Huomaa, että voit yhdi..
Syksyn 2017 Tarjouslehti!
Tulostintavaratalon syksyn 2017 tarjouslehti nyt ulkona! Tervetuloa tutustumaan vuoden parhaisiin tulostintarjouksiin! On taas perinteisen syksyn tarjouslehtemme aika. Jos tulostimen vaihtaminen on ollut ajatuksissa tai kaippaatte uutta laitetta, niin tässä on erinomainen mahdollisuus hankkia uudet laitteet edullisesti. Lehdestämme löytyy laitteita kotiin ja toimistoon!   Voit lukea lehtemme sähköisessä muodossa tästä;   Lehden tarjoukset (Hinnat sis alv24%, paitsi MPS kuukausihinnoitelluit ovat alv0%) Xerox Versalink C7020 A3 Monitoimilaser - 2190,00€  Brother MFC-J5730DW, Koti- tai pientoimiston A3 monitoimisuihkari - 23..
HP:n pienikokoiset & tehokkaat laserit syystarjouksessa!
Nyt HP:N Laserjet Pro tulostimet erinomaisilla eduilla! Tarjoushinnat, jopa -33% normaalista, voimassa rajoitetulle varastoerälle. Tuotteet omasta varastosta erittäin nopealla toimitusajalla!   HP Laserjet Pro M277DW monitoimivärilaser - 299,00€ (sis alv24%) + 3-vuoden takuu kaupanpäälle, ei vaadi rekisteröintiä tai kikkailuja + Markkinoiden pienikokoisin värilaser, silti nopein kaksipuoleistulostus! + Langaton ja langallinen verkko sekä kaksipuoleistulostus + Tämä tulostin ei vie tilaa ja sisältää kaikki modernit toiminnot mukaanlukien mobiiliskannauksen ja -tulostuksen!   HP Laserjet Pro M130a monom..
Epson CASHBACK! Jopa 50€ rahaa takaisin kun ostat Epson tulostimen
Nyt kodin ja toimiston tulostimet uusiksi halvalla Epsonin CashBack kampanjan avulla! Kun ostat tarjoukseen kuuluvan tulostimen kampanja-aikana, voit hakea Epsonilta jopa 50€/laite rahaa takaisin. Huomaa, että voit yhdistää rahaa-takaisin kampanjan Tulostintavaratalon edullisiin tarjoushintoihin ja muihin kampanjoihin! Eli nyt laitteita saa todella hyvin eduin ja edulliseen hintaan!   Kampanjaan kuuluvat tuotteet ja rahanpalautussummat: EcoTank ET-2600 30€ EcoTank ET-2650 30€ EcoTank ET-3600 50€ EcoTank ET-4500 50€ EcoTank ET-4550 50€ EcoTank ET-14000 50&e..
Ihan normaalia tulostinta hakemassa? Älä etsi kauempaa
Etsimässä normaalia, luotettavaa lasertulostinta? Tässä se on; Xeroxin täysin normaali, mutta todella erinomainen lasertulostin Xerox Phaser 3620DN Wifi.  Älä osta pelkkää tulostainta, osta Xerox. Tämä laite sopii kotiin, toimistoon, anopille, opiskelijalle, naapurille.. ihan kaikkeen käyttöön. Niin siinä käy kun saat laadukkaan kaksipuoleista tulostavan, langattomalla ja langallisella verkkoliitännällä varustetun Xeroxin hintaan 109,00€ sis. alv24%. Kaiken muun hyvän lisäksi Xeroxilla tulostaminen on todella edullista ja värejä saa kahdessa eri koossa, 1500 sivua tai ..
Näytetään 1 - 14 / 35 tuotetta