PK-Yritys, säästä tuhansia euroja
Yritystulostamisessa tapahtuu suuria muutoksia Epson tarjoaa muutokseen uutta tuoteryhmää Epson RIPS-tulostimia. RIPS-tulostimet ovat käyttökustannuksiltaan 50% edullisempia kuin kilpailevat laitteet sekä 90% energiatehokkaampia ja tuottavat yli 90% vähemmän jätettä. Lisäksi RIPS tulostimet ovat valmiita tukemaan kaikkia nykyisiä ja uusia tapoja tulostaa ja skannata - mobiililaiteyhteensopiva tulostus ja skannaus, kehittyneet tietoliikennetoiminnot mm. skannaus ja tulostus pilvipalveluista sekä skannaus sähköpostiin tai tulostus lähettämällä laitteelle sähköpostia, kaikki nämä onnistuvat he..
Brother Mega-Ale
Brotherin tuotteita nyt mega-ale hinnoin!   Tuotteista löytyy tarratulostimia, skanneri, tulostimia sekä tarvikkeita. Tuotteita rajoitettu erä, tarjoukset voimassa vain varastossa oleville tuotteille, pidätämme oikeuden perua tilauksia, jos tilattu määrä ylittää tarjolla olevan määrän. Nyt tekemään edullisia löytöjä kotiin ja toimistoon! Alennukset ovat osassa tuotteita jopa -50% normaalista hinnasta.      Tarjouslaitteet, hinnat sis. alv24% Brother PT-D450VP Merkkaus- &tarratulostin - 79,90€ Brother PT-P750W Langaton Merkkaus- &tarratulostin - 79,9..
 Tämä kätevän kokoinen skanneri mahtuu olkalaukkuun – nyt huipputarjouksessa!
Vaikka skannerin merkitys on vähentynyt, sille löytyy silloin tällöin hyödyllisiä käyttötarkoituksia, vaikkapa vanhojen paperikuvien tai käyntikorttien muuttaminen digitaaliseen muotoon. Iso pöytäskanneri ei välttämättä ole houkutteleva vaihtoehto, varsinkaan jos kotoa ei löydy työhuonetta. Jos skanneria tarvitaan vain silloin tällöin, vaihtoehtona on laukkuun mahtuva kannettava versio. Epsonin Workforce DS-30 toimii paperin manuaalisyötöllä. Sillä voi skannata kaksipuolisia dokumentteja ja esimerkiksi käyntikortteja. Paperin koko on rajattu A4-formaattiin. Pöytäsk..
Juhlavuoden erikoistarjoukset
Tästä näet City Plus Oy:n verkkokauppojen erikoistarjoukset kaupoittain Kaikki hinnat sisältävät alv24%, tuotteita rajoitetut erät, tarjoukset voimassa vain tarjouserille. Lisätietoja myynnistämme!  Juhlavuoden tarjouksia päivitetään jatkuvasti ja tarjoustuotteet muuttuvat vuoden aikana. Tulostintavaratalo:  Epson AL-M300DN, Järeä ja nopea monolaser työjuhta jatkuvaan käyttöön - 119,00€ (-60%) Epson Workforce Pro 4640DTWF, Erinomainen värimonitoimitulostin yrityksille tai kotitoimistoon - 199,00€ (-25%)  Xerox Workcentre 6515DN, Monitoimivärilaser yrityksille - 469,00&eu..
3D-tulostusta suoraan älypuhelimesta
Leapfrogin valmistama Bolt on viime syksyn Digiexpossa-messuillakin näytillä ollut 3D-tulostin, joka tarjoaa rutkasti ominaisuuksia ja tulostusvaihtoehtoja myös vaativamman käyttäjän tarpeisiin. Tulostimen mielenkiintoisin ominaisuus on mahdollisuus käynnistää tulostus suoraan mobiililaitteen näytöltä. Kun tulostustiedosto on valmiina ja älypuhelin tai tabletti on samassa langattomassa verkossa printterin kanssa, käyttäjä voi käynnistää tulostuksen mobiililaitteesta. Tämän jälkeen tulostuksen etenemistä voi seurata kätevästi kännykän näytöltä.  ..
3D-printtauksen Apple: Käyttäjien palkitsema tulostin, jolla aloittelijakin onnistuu
3D-tulostaminen ei välttämättä ole aivan mutkatonta, varsinkaan jos käyttäjän tarvitsee etsiä oikeat asetukset erilaisille muoveille ja väriaineille. Varsinkin aloittelijalta vaaditaan usein melkoisesti kärsivällisyyttä ja opettelua. Zortraxia voidaan pitää 3D-tulostinten Applena. Valmistaja on erikoistunut helppokäyttöisiin ja suoraan paketista käyttövalmiisiin laitteisiin, joilla aloittelijakin onnistuu ilman käyttöoppaiden lukemista. Zortraxin ensimmäinen malli keräsi takavuosina pääomaa Kickstarter-joukkorahoituspalvelussa. Käyttäjät innostuivat nimenomaan tulostinte..
City Plus Oy 25v/100v Juhlavuosi!
Suomen juhliessa tänä vuonna itsenäisyytensä sataa vuotta, me City Plus Oy.ssä juhlimme 25v. juhlavuottamme. Tämän vuoden sloganimme on City Plus 25/100v juhlavuosi Vuonna 1992, aurinko paistoi kirkkaalta taivaalta, perustaessamme City Plus Oy.n. Yritys aloitti toimintansa omistajan perheen voimin. Vuosien varrella yritys on kehittynyt alkuperäisestä optisten tallennuslaitteiden ja tarvikkeiden maahantuonnista ja jälleenmyynnistä, neljään eri tuoteryhmiin keskittyviin verkkokauppoihin. Kevättalvella 2011 avasimme Tulostintavaratalon, joka keskittyi nimensä mukaisesti tulostamiseen ja siihen läheisesti liittyviin tuotteisiin.&..
Brother tarratulostimien uutuudet
Uutta Brotherilta, nyt suoralämpö tarratulostin joka tulostaa mustan lisäksi punaista!   Suoralämpötulostus on kätevää; väriainetta ei tarvita, tulostimet ovat luotettavia ja nopeita. Ongelmana on ollut, että laitteilla on voinut tulostaa vain yhtä väriä. Brotherin QL-800 sarjan laitteet, osaavat tulostaa mustan lisäksi punaista, kun käytetään uusia DK-nauhoja kuten DK22251:tä. Punaisen värin avulla saat kirjaimellisesti huomattavan parannuksen etikettien huomioarvoon on kyse sitten varoitustarrasta, tuote-etiketistä tai merkkaustarrasta. Lopputuloksena pieneltä kuulostava ero onkin todellisuud..
Laseria pimeyteen, nyt jopa -50% hintaan!
LASERIA PIMEYTEEN, NYT JOPA -50% HINNOIN! Tulostintavaratalossa on nyt laserpäivät, suuri valikoima erilaisia lasertulostimia jopa puoleen hintaan. Tuotteita löytyy kaikkeen käyttöön kodeista aina isompaan yrityskäyttöön. Tarjousvalikoimassa on uutuuksia, poistuvia malleja, A4 ja A3 laitteita, monitoimisia ja vain tulostavia. Löydä omasi! Tarjoushinnat sisältävät arvonlisäveron 24%, tuotteita rajoitettu erä. Tarjoukset voimassa varastoerälle tuotteita. Kaikissa tuotteissa nopea toimitusaika, heti varastosta!       Monitoimivärilaserit OKI MC363DN, Uutuus! Tutustumistarjous ja 3-vuoden ta..
Mahtava Epson Rahaa-Takaisin kampanja!
EPSON CASHBACK Kampanja EPSON Iskee loppuvuodesta vuoden parhaimmalla kampanjalla. Nyt 30-50€ rahaa takaisin niin koti- kuin yritystulostimista. Valikoimassa kaikki myydyimmät tuotteemme!   Tupla-etuna tai tripla etuna voit kombota cashback tarjousta muihin tarjouksiin 1. ostat tuotteet ensin Tulostintavaratalon edullisilla tarjoushinnoilla esimerkiksi XP-760 129 (norm 189€) tai WF-4640 139€ (norm 179€) 2. Haet heti perään Epsonin kaavakkeella rahanpalautusta! 3. Workforce ja Ecotank tuotteisiin rekisteröitymällä vielä 3-vuoden takuu kaupanpäälle! Rahanpalautuksen hakemuksen ja lisätietoja löydät ..
Tulostintavaratalon Black Friday!
Black Friday on täällä taas!  Ja samoin ovat tulostintavaratalon huipputarjousket. Nyt kannattaa uusia kodin ja toimiston tulostimet! Tuotteita rajoitettu erä, tarjousket voimassa maanantaihin 28.11.2016 klo 24:00 asti, mutta vain rajoitetulle erälle.  Kotiin tai kotitoimistoon; Epson XP-760 - 6-värinen monitoiminen, huippulaatuista valokuvalaatua tulostava laite - 129,00€  (-30%) BRO-DCP-J4120DW - Monitoimitulostin pitkällä takuulla ja edullisilla kustannuksilla - 109,00€ (-25%) EPSON-WF-3640DTWF - Loistava laite, soveltuu kotiin tai toimistoon, suosittelemme! - 125,00€ (-30%) CANON-MG2950 - Edullinen perustulost..
Tarjouslehti, syksy 2016
Tulostintavaratalon uutiskirjeissä nostamme esiin ajankohtaiset tarjoukset ja kiinnostavimmat uutuudet!
A3 Tulostimet ja monitoimilaitteet tarjouksessa! Eikö A4 koko riitä, teetkö esitteitä, lehtiä, piirrustuksia tai muita materiaaleja joihin tarvitaan suurempaa kokoa? A3 tulostinvalikoimastamme löytyy laite kaikkiin tarpeisiin noin 150€ hintaluokasta aina järeisiin yli kymmenen tuhannen euron laitteisiin. Olemme poimineet tähän artikkeliin laajasta valikoimastamme tämän hetken järkevimmät laitteet laite- ja hintaluokittain. Suurin osa laitteista on artikkelia kirjoittaessa tarjouksessa, hinnat ovat siis näiltä osin tarjoushintoja ja voimassa toistaiseksi!   Edulliset tulostimet ja monitoimilaitteet - koti ja pientoim..
Epson Workforce Pro sarja on laajentunut myös työryhmätason tulostimiin! Workforce Pro tulostimet ovat aina tarjonneet huomattavan edulliset käyttökustannukset, mutta laitteista ei ole aikaisemmin ollut saatavilla tehokkaita työryhmäversioita. NYT ON! Tarjoamme uudet Epson Workforce Pro 6590 sekä Epson Workforce Pro 8510 tulostimetedulliseen tarjoushintaan Molemmat laitteet tarjoavat entistä suurempaa nopeutta, suurempikapasiteettiset värit, suuremmat paperikaukalot ja laajennettavuuden sekä Workforce sarjasta tutut edulliset käyttökustannukset! WF6590 on A4 monitoimitulostin ja WF8510 on A3 monitoimitulostin. Värialserei..
Näytetään 1 - 14 / 20 tuotetta