inks-and-toners-inks-cn046ae-301-1.jpg Laajenna

HP 951XL Syaani mustekasetti

Hp Inc. Hp Inc.

CN046AE#301

Uusi

Syaani HP Officejet Pro 8100 HP Officejet Pro 8600 High Yield 41 - 95 ° F Mustesuihku

Tiedot

Toimitusaika: 3-5 päivää

38,70 €

sis. alv
31,21 € Alv 0%.

Ostamalla tämän tuotteen voit kerätä jopa 7 kanta-asiakaspistettä. Ostoskorissasi on yhteensä 7 pistettä, jotka voidaan muuntaa alennuskupongiksi 0,35 €.

Syaanit HP 951XL Officejet -mustekasetit tuottavat tulosteisiin ammattimaiset värit sivu sivulta. Herätä asiakirjat ja markkinointimateriaalit eloon hehkuvilla väreillä. Sivukohtaiset kustannukset ovat pienet ja säästöä syntyy lasertulostimiin verrattuna.

Varmista luotettavat, laadukkaat tulokset jokaisessa tulosteessa. Käytä HP Officejet -musteita ja vakuuttavia varmistustoimintoja, jotka pyyhkäisevät tulostushuolet mennessään sivu sivulta. HP-tulostimen, musteet ja paperit on suunniteltu ja testattu yhdessä optimaalisten tulosten saavuttamiseksi.

Lisää vaikuttavat värit yrityksen tulosteisiin. Saat erittäin eloisat värit käyttämällä toimistokäyttöön suunnattuja pigmenttipohjaisia musteita. Paranna asiakirjojen laatua käyttämällä papereita, joissa on ColorLok®-tunnus. Kirkkaat värit saavat aikaan täyteläiset, eloisat kuvat ja grafiikkatulosteet.

Lisää vaikuttavat värit yrityksen tulosteisiin. Saat erittäin eloisat värit käyttämällä toimistokäyttöön suunnattuja pigmenttipohjaisia musteita. Paranna asiakirjojen laatua käyttämällä papereita, joissa on ColorLok®-tunnus. Kirkkaat värit saavat aikaan täyteläiset, eloisat kuvat ja grafiikkatulosteet.• Tulosta edullisilla erillisillä mustekaseteilla. Voit vaihtaa kasetit yksitellen tarpeen mukaan. Lisäksi voit tulostaa kaksi kertaa enemmän mustavalko- ja värisivuja käyttämällä riittoisia mustekasetteja, joten saat suuremman hyödyn tulostaessasi säännöllisesti.1


Käytä tulostuksessa mustekasetteja, jotka on suunniteltu säästämään luonnonvaroja. HP voi auttaa ympäristövaikutusten pienentämisessä niin vähentämällä pakkausmateriaalia kuin helpottamalla kierrättämistäkin. Hanki lisäksi riittoisia mustekasetteja ja käytä vähemmän materiaalia sivua kohden.• Tulosta ympäristöä ajatellen. Mustekasetit toimitetaan virtaviivaisessa pakkauksessa, jossa materiaalia on käytetty tavallista vähemmän. Pienen painolastin ja pakkauskoon ansiosta kussakin erässä voidaan toimittaa entistä enemmän tuotteita.


1Verrattuna syaaniin HP 951 Officejet -mustekasettiin. Saat lisätietoja osoitteesta http://www.hp.com/go/learnaboutsupplies.


Ympäristöolosuhteet
Suhteellinen kosteusalue10 - 90%
Varastointilämpötila-40 - 60 °C
Käyttölämpötila5 - 35 °C
Säilytysympäristön kosteus10 - 90%
Pakkaustiedot
Pakkauksen koko114 x 126 x 25 mm
Paino pakattuna73 g
Ominaisuudet
OriginalKyllä
MultipackEi
Tulostuskasettien väri(t)Syaani
YhteensopivuusHP Officejet Pro 8100 HP Officejet Pro 8600
TulostustekniikkaMustesuihku
Mustepatruunan tyyppiHigh (XL) Yield
Käyttölämpötila (T-T)41 - 95 ° F

Erikoistarjoukset

Ei erikoistarjouksia tällä hetkellä.

Koti

Hyväksy Käytämme sivustoillamme evästeitä parhaan käyttö- ja ostoskokemuksen saavuttamiseksi. Asioimalla sivuillamme hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja