Epson Pos Epson Tm-m30ii (112): Usb + Ethernet + Bt, Black,

Epson Pos Epson Tm-m30ii (112): Usb + Ethernet + Bluetootht, Black,

Kuittitulostin, suora terminen, 8 pistettä / mm (203 dpi), tulostusmateriaalin leveys (enintään): 58 mm, 80 mm, 250 mm / s, USB, Bluetooth, Ethernet, ESC / POS, ePOS, sis. Virtalähteen, virtajohdon (EU), paperileveyden sovitin, kytkinkansi, musta
TOIMITUSAIKA: 3-6 arkipäivää
Verkkokauppa +10 kpl
Hämeenlinna
Toimituskulut 0 € Hämeenlinnan toimipisteeseen.
374,00 €
Sisältää alv:n

 
Epson TM-m30II (112): USB + Ethernet + BT, Black, PS, EU

Epson TM-m30II (112): USB + Ethernet + NES + BT, musta, PS, EU
Käyttäjäystävällinen mPOS-ratkaisu erikoisliikkeille, putiikeille, pienille ravintoloille, baareille, kahviloille, herkkuille, ruokarekoille ja kioskeille.

Epson on johtava POS-tulostimien valmistaja Euroopassa¹, ja se on laajentanut kompaktien mPOS-laitteiden valikoimaa lähtötason TM-m30II-mallilla. Tulostimelle on ominaista laaja valikoima toimintoja ja laajat liitäntämahdollisuudet. Kompaktien mittojensa ansiosta se vie vähän tilaa myyntitiskillä.

Pienikokoinen, neliömäinen muotoilu
Tyylikäs ja hyvin harkittu muotoilu, jossa on puhtaat viivat ja pieni koko.

Kustannustehokas
. Halpa lähtötason malli (TM-m30-mallin seuraaja).

Nopea tulostus
Suurempi tulostusnopeus, 250 mm / s.

Suora tulostus mobiililaitteista
ilman ohjainten asentamista tai päivittämistä

Luotettava
Erittäin todistettu Epson-laatuinen materiaali

Jatka: ylös | Yleiskatsaus | Tekniset tiedot | Pakkauksen sisältö | Dokumentaatio | Alaviitteet
 

Yksinkertainen, kompakti muotoilu
TM-m30II on yksinkertainen, neliömäinen ja pienempi Seiso tilaa. Tämän seurauksena se sulautuu huomaamattomasti useimmissa ympäristöissä. Sitä on saatavana mustana tai valkoisena.
Kattavat yhteysvaihtoehdot
TM-m30II on TM-m30-kuittitulostimen seuraajamalli, ja sillä on useita liitäntävaihtoehtoja vastaamaan yritysten muuttuvia vaatimuksia, mukaan lukien USB, Ethernet ja valinnaisesti myös Bluetooth tai WLAN.
Erittäin luotettava
Tällä mPOS-kuittitulostimella on monia uusia toimintoja, jotka takaavat korkean tehokkuuden toiminnassa. Näitä ovat suuret tulostusnopeudet (jopa 250 mm / sekunti), mekanismin ja tulostuspään parannukset, automaattinen paperileikkuri ja innovatiivinen toiminto paperin säästämiseen mahdollisuuden syöttää paperia vastakkaiseen suuntaan. Lisäksi anturi, joka havaitsee, kun paperi on loppumassa, on hyödyllinen, varsinkin kun laitetta ei ole valvottu.
Helppo käsitellä
Epsonin laaja kokemus POS-tulostimista on erinomainen laatu ja hienostuneet toiminnot. Jokainen komponentti on suunniteltu helppokäyttöiseksi. TM-m30II voidaan asentaa vaaka- tai pystysuunnassa, ja siksi sitä voidaan käyttää monissa paikoissa. Paperi voidaan asettaa ylhäältä tai edestä. TM-m30II voidaan liittää tabletteihin ja mobiililaitteisiin nopeasti ja helposti. LED-näytöt näyttävät WLAN-, Ethernet- ja Bluetooth-tilan - malliversiosta riippuen.
Uusi
No reviews
Tekniset tiedot ja kuvat tarjoaa kolmas osapuoli. Emme vastaa virheellisistä tiedoista.

8 muuta tuotetta samassa kategoriassa:

Tuote lisätty vertailuun