Reflecta x22-Scan Valokuvaskanneri Musta
reflecta-x22-scan-1.jpg
reflecta-x22-scan-2.jpg
reflecta-x22-scan-1.jpg
reflecta-x22-scan-2.jpg

Reflecta x22-Scan Valokuvaskanneri Musta

Reflecta
64520
Reflexa x22-Scan -kameralla asennetut diat ja negatiivit voidaan digitalisoida hyvin yksinkertaisella ja nopealla laadulla. Skannerissa on 5,8 cm: n näyttö kuvan hallintaa varten ja se tallentaa skannatut kuvat suoraan JPEG-tiedostoina SD-kortille.
TOIMITUSAIKA: 1-3 arkipäivää
Verkkokauppa +10 kpl
Hämeenlinna 1 kpl
Toimituskulut 0 € Hämeenlinnan toimipisteeseen.
121,40 €
Sisältää alv:n

 
Reflexa x22-Scan -kameralla asennetut diat ja negatiivit voidaan digitalisoida hyvin yksinkertaisella ja nopealla laadulla. Skannerissa on 5,8 cm: n näyttö kuvan hallintaa varten ja se tallentaa skannatut kuvat suoraan JPEG-tiedostoina SD-kortille. Tämä tekee siitä täysin riippumattoman tietokoneista erillisenä laitteena. Suljettujen pidikkeiden avulla voidaan skannata enintään 3,2 mm paksuja asennettuja dioja ja enintään kuuden kehyksen 35 mm: n kalvoliuskoja. Pidikkeet varmistavat myös arvokkaan kalvomateriaalin optimaalisen tasaisuuden ja lempeän käsittelyn. Kullekin skannaukselle vaaditaan alle kaksi sekuntia.

Lyhyesti.
Reflecta x22-Scan. Skannerityyppi: Valokuvaskanneri, Tuotteen väri: Musta. Anturin tyyppi: CMOS, Megapikselit: 8 MP. Virtalähteen tyyppi: AC. Paino: 285 g, Tuotteen leveys: 101 mm, Tuotteen syvyys: 92 mm

Lukemattomia vanhasta ajasta peräisin olevia dioja ja negatiiveja on tallennettu moniin paikkoihin kotona kellarissa tai ullakolla, joten niitä ei voida enää käyttää. Mutta kuinka valokuvien ystävät voivat tallentaa nämä analogiset "aarteet" aikaisemmilta vuosilta digitaaliseen nykyhetkeen? Digitoinnin asiantuntija Reflexa GmbH tarjoaa täällä useita houkuttelevia ratkaisuja.

X22-skanneri digitoi 35 mm: n filmit ja liukuu helposti ja ilman tietokonetta. Reflexa x22-Scan -näytön koko on 5,8 cm (2,3 "). Näyttö tekee jo vanhojen elokuvien ja dioiden valinnasta ja skannauksesta todellisen nautinnon. Värinäyttöä käytetään tietysti myös skannauksen hallintaan sekä väri- ja valotussäätöön, koska automaattisen toiminnon lisäksi sekä valotusta että värintoistoa voidaan korjata manuaalisesti ennen skannausprosessia. Digitoituja kuvajoukkoja voidaan sitten tarkastella suoraan näytöllä. Tämä tarkoittaa, että skanneria voidaan käyttää kätevästi myös skannaa.

Reflexa x22-Scanin 8 megapikselin CMOS-kenno takaa parhaan kuvanlaadun ja loistavan värintoiston ja mahdollistaa lyhyet alle kahden sekunnin skannausajat "normaalilla" skannaustarkkuudella 3468 x 2312 pikseliä. Interpoloitu, 4904 x 3268 pikselin enimmäistarkkuus on jopa mahdollista.

Mukana pidikkeet mahdollistavat neljän kehystetyn dian, jonka paksuus on enintään 3,2 mm, ja 35 mm: n kalvoliuskojen skannauksen jopa kuudella kuvalla. Pidikkeet varmistavat, että alkuperäiset ovat täysin tasaisia ​​ja että arvokasta kalvomateriaalia käsitellään varovasti. Heti kun diat tai negatiiviset nauhat asetetaan skanneriin pidikettä käyttäen, niitä voidaan tarkastella ja valita heti näytöltä, jolloin negatiiviset näytetään tietysti suoraan positiivisina. Yhdellä napin painalluksella kuvat voidaan tallentaa suoraan JPEG-tiedostona jopa 128 Gt: n SD-kortille. Valmiit skannaukset on myös mahdollista siirtää tietokoneelle integroidun USB 2.0 -liitännän kautta. Virta toimitetaan mukana toimitetun 5 V / 1 A: n virtalähteen (mini USB) kautta.
USB-portti
Kyllä
Tuotteen väri
Musta
Virtalähteen tyyppi
AC
Tuotteen leveys
101 mm
Tuotteen syvyys
92 mm
Tuotteen korkeus
120 mm
Väriskannaus
Kyllä
Sensor type
CMOS
Megapikseli
8 MP
Paino
285 g
Sisäänrakennettu näyttö
Kyllä
Skannaustyyppi
Photo scanner
Uusi
No reviews
Tekniset tiedot ja kuvat tarjoaa kolmas osapuoli. Emme vastaa virheellisistä tiedoista.

8 muuta tuotetta samassa kategoriassa:

Hae tulostimen muste- ja värikasetteja
Tuote lisätty vertailuun