Alennettu hinta! Brother MFC-L9570CDWT Laser A4, Wi-Fi, monitoiminen - moniväritulostin Laajenna

Brother MFC-L9570CDWT Laser A4, Wi-Fi, monitoiminen - moniväritulostin

Brother Brother

MFCL9570CDWTZW2

Uusi

Brother MFC-L9570CDWT -  Ota tästä a4-moniväritulostin joka täyttää vaativatkin tarpeet.

Tiedot

TOIMITUSAIKA: 1-3 arkipäivää
Verkkokauppa2 kpl
Hämeenlinna1 kpl
Toimituskulut 0 € Helsingin ja Hämeenlinnan toimipisteisiin.

Pyydä tarjous

Ostamalla tämän tuotteen voit kerätä jopa 189 kanta-asiakaspistettä. Ostoskorissasi on yhteensä 189 pistettä, jotka voidaan muuntaa alennuskupongiksi 9,45 €.

$nbsp;

Tässä keskisuurille työryhmille tarkoitettu tulostin, lattia malli kahdella paperilaatikolla ja suurilla värikaseteilla.  Tulostimen plussana on monipuolinen paperinkäsittely. Valittavissa useita lisäpaperikasetteja, jotka vähentävät paperikasetin täyttämiseen kuluvaa aikaa, joten tulostin toimii pidempään ilman ylläpitoa.

Huomattavan skannaus- ja tulostusnopeuden ansiosta MFC-L9570CDW monitoimitulostin on yrityksesi korvaamaton työväline.

Tärkeimmät ominaisuudet

- Tulostaa jopa 31 väri- ja mustavalkosivua minuutissa
- Skannaa 2-puolisena jopa 100 väri- ja mustavalkokuvaa minuutissa
- 17,6 cm leveä kosketusnäyttö
- USB, langaton ja gigatavun kiinteä verkkoliitäntä
- NFC (mobiilitulostukseen ja korttiautentikointiin)
- Jopa 6500 sivun aloitusvärit (musta, syaani, magenta ja keltainen)

Maksimoi suorituskykysi

Nopealla MFC-L9570CDW tulostimella pranannat tehokkuutta ja tuottavuutta helposti. Monipuoliset skannaustoiminnot ja 80 arkin automaattinen dokumentinsyöttölaite mahdollistavat nopean ja helpon skannauksen suoraan pilvipalveluihin tai yrityksesi verkkoon. Yhdellä painikkeen hipaisulla voit räätälöidä kosketusnäytön haluamillasi pikavalinnoilla ja työ nopeutuu. Käyttämällä riittoisia suurvärikasetteja tulostat pitkään ja säästät aikaa, kun värejä ei tarvitse usein vaihtaa. Mikä parasta, jos yrityksesi kasvaa, MFC-L9570CDW värilaser pysyy kasvussa mukana, sillä voit laajentaa tulostimen paperikapasiteettia lisäpaperikasetein.

Turvallinen tulostus

MFC-L9570CDW* tarjoaa edistykselliset tietoturvaominaisuudet joilla voit täysin hallita tulostusympäristöäsi. Voit parantaa turvallisuutta rajaamalla tulostimen käyttöoikeutta ja määrittämällä erilaisia käyttöoikeuksia jotka vaativat käyttäjää tunnistautumaan. Suojatun toiminnon lukko -toiminnolla voit suojata tiettyjä laitteen toimintoja salasanalla. Plussana NFC-lukija jota voidaan käyttää tulostuksen turvaamiseen. Käyttäjä vapauttaa tulostustyönsä haluamalleen tulostimelle ID-korttitunnistuksella tai syöttämällä tulostimeen PIN-koodin.
(*MFC-L9570CDW ja MFC-L9570CDWT)

Entistäkin luotettavampi mallistoKestävä mallisto vastaa kiireisten työympäristöjen käyttövaatimuksiin. Brotherin värilasermallisto on täysin uusittu. Tulostimet ovat entistäkin kestävämpiä, joustavampia ja luotettavampia.

Hallinnoi tulostamistasi

Tulostamiseen kuuluu muutakin kuin laitteet. Tulostuskustannusten seuranta on olennainen osa tulostuksen hallintaa. PrintSmart CostControl tekee tämän helpoksi ja läpinäkyväksi, sillä palvelusta näet, kuka tulostaa ja miten paljon. Voit helpottaa tulostuskustannusten budjetointia määrittämällä tulostuskiintiöitä ja hyödyntämällä palvelun tulostusstatistiikkaa. Voit halutessasi päivittää palvelun PrintSmart Secure Proksi. PrintSmart Secure Prolla voit kerätä statistiikkaa siihen liitetyistä laitteista, joten näet helposti mihin toimistosi tulostimia käytetään.

Ympäristöystävällinen mallisto

Brotherin yrityksille suunnattu värilasermallisto täyttää lukuisat ympäristövaatimukset ja sille on myönnetty seuraavat ympäristömerkit: Blue Angel, Joutsenmerkki ja Energy Star. Kustannustehokas mallisto auttaa sinua työskentelemään energiatehokkaammin, pienentämään ympäristövaikutustasi ja alentamaan käyttökustannuksiasi.


Tekniset tiedot ja kuvat tarjoaa kolmas osapuoli. Emme vastaa virheellisistä tiedoista.
Hyväksy Käytämme sivustoillamme evästeitä parhaan käyttö- ja ostoskokemuksen saavuttamiseksi. Asioimalla sivuillamme hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja