HP 43X Alkuperäinen Musta 1 kpl Laajenna

HP 43X Laser cartridge 30000sivua Musta

HP HP

C8543X

Uusi

Laser cartridge 30000 sivua Musta 1 kpl

Tiedot

Heti toimitettavissa

335,00 €

sis. alv
270,16 € Alv 0%.
16,64 €/kk (24kk) *    Lue lisää

Ostamalla tämän tuotteen voit kerätä jopa 67 kanta-asiakaspistettä. Ostoskorissasi on yhteensä 67 pistettä, jotka voidaan muuntaa alennuskupongiksi 3,35 €.

$nbsp;
Hyödynnä HP LaserJet ­tulostuksen kuuluisaa laatua ja luotettavuutta HP 43X LaserJet ­värikasetin avulla. HP:n älykäs tulostustekniikka[1] ja edistynyt, erittäin hieno värijauhekoostumus tuottavat tarkat ammattilaatuiset tulosteet helposti ja luotettavasti. Erinomainen tarjous.

Saat aitoa HP LaserJet ­tulostuslaatua erittäin hienon värijauhekoostumuksen sekä HP 43X LaserJet ­värikasetin tulostustekniikan avulla. HP tuottaa terävää mustaa tekstiä sekä yhdenmukaisia ja ammattimaisia tuloksia kasetin elinkaaren loppuun saakka.

Nauti helposti ylläpidettävästä häiriöttömästä tulostuksesta. HP-värikasettien ja tulostimen älykäs tekniikka[1] tekee HP:n tarvikkeista helppoja asentaa ja huoltaa. Automaattiset varoitukset ilmoittavat värijauheen vähyydestä tai loppumisesta. Nauti kätevästä on-line-tilaamisesta.

Älykäs valinta. HP:n älykäs tulostustekniikka [1] tekee säädöt automaattisesti tulostuslaadun optimoimiseksi ja luotettavuuden lisäämiseksi. HP 43X ­värikasetti toimii luotettavasti ja vähentää siten käyttäjän toimien tarvetta ja parantaa tuottavuutta.

Hyväksy Käytämme sivustoillamme evästeitä parhaan käyttö- ja ostoskokemuksen saavuttamiseksi. Asioimalla sivuillamme hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja