AirWheel Z5 163.8WH WHITE, säköpotkulauta, kokoontaittuva. Laajenna

AirWheel Z5 163.8WH WHITE, säköpotkulauta, kokoontaittuva.

Airwheel Airwheel

AW-Z5-162.8WH-WHITE

Uusi

Airwheel-Z5 lienee markkinoiden laadukkain sähköinen potkulauta.

Tiedot

Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

499,00 €

sis. alv
402,42 € Alv 0%.
24,78 €/kk (24kk) *    Lue lisää

Ostamalla tämän tuotteen voit kerätä jopa 99 kanta-asiakaspistettä. Ostoskorissasi on yhteensä 99 pistettä, jotka voidaan muuntaa alennuskupongiksi 4,95 €.

Airwheel sähkökulkuneuvot ovat maineeltaan korkealaatuisia sekä kestäviä kulkuneuvoja. Valikoima on varsin suuri ja tuomme maahan osaa valikoimasta heti toimitukseen. Kaikkia haluttuja malleja toimitamme tilauksesta sopimus hinnoin.

Airwheel Z5: n avulla olet tiellä nopeasti, mukavasti ja miellyttävästi. 20 kilometriä tunnissa tarkoittaa useimpien pyöräilijöiden matkanopeutta. Esim 6 kilometrin etäisyys on siis vain 20 minuuttia Z5-skootterissa. Ihanteellinen lyhyille ja keskisuurille etäisyyksille. Sähkökäyttöinen skootteri on varustettu suurilla polkimilla, käsijarruilla ja korkeussäädettävällä ohjaustangoilla, jotta melkein jokainen voi ajaa Z5.llä. Airwheel Z5 akku on varustettu USB-portilla, jotta voit ladata älypuhelimesi virran. HandyAirwheel -sovelluksen avulla voit helposti hallita asetuksia ja seurata live-tietojasi skootterista.
Suuret pyörät ja ripustuskehys takaavat maksimaalisen ajomukavuuden. Z5 ei myöskään hyydy mäkeen, se nousee 15 asteen nousukulmaan. Akku on helposti irrotettava ja otettavissa mukaan..

Airwheel Z5: n kantavuus on noin 100 kilogrammaa. Yhdessä korkeuden säädettävän ohjaustangon kanssa Z5 on ihanteellinen kuljetusväline lähes kaikille. Suhteellisen suuri noin 25 km: n toimintasäde takaa, että keskisuuret etäisyydet eivät ole esteenä.

Lataus voidaan tehdä pistorasian kautta.
Kaksi tuntia latauslaitteella tarkoittaa, että Airwheel Z5 on ladattu uudelleen.
Akun merkkivalo osoittaa tarkalleen, kuinka kauan voit vielä ajaa tai onko Z5-akku ladattava laturilla.

Airwheel Z5 on laadukas, se poikkeaa edukseen sähköistettyjen potkulautojen joukosta. kestävyys ja laatu on myös tae pitkästä käyttöiästä sekä jälkimarkkinahinnasta.

Quick Details
Wattage:
351 - 500w
Voltage:
> 60V
Power Supply:
Lithium Battery
Wheel Size:
8inch
Motor:
Brushless
Certification:
CE/MSDS/ROHS
Frame Material:
Aluminum Alloy
Foldable:
Yes
Max Speed:
20km/h
Range per Power:
15 - 35 km
Place of Origin:
China (Mainland)
Brand Name:
Airwheel
Model Number:
Z5
Color:
White
battery range:
20KM
Net weight:
13KG
Gross weight:
15KG
Charger:
110V~240V
Maximum speed:
20km/h
Termperature:
-10~40℃
Safe climbing angel:
15°
Tire Size:
8inch
Size:
974*752*371mmHyväksy Käytämme sivustoillamme evästeitä parhaan käyttö- ja ostoskokemuksen saavuttamiseksi. Asioimalla sivuillamme hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja