Ale! Kärcher KHB 5 Battery painepesuri Akku Musta, Keltainen 200 l/h Laajenna

Kärcher KHB 5 Battery Akku-painepesuri Musta, Keltainen 200 l/h

Kärcher Kärcher

1.328-000.0

Uusi

Kärcherin KHB 5-paristokäyttöinen painepesuri on joustava ja nopea.

Tiedot

TOIMITUSAIKA: 1-3 arkipäivää
Verkkokauppa3 kpl
Hämeenlinna3 kpl
Toimituskulut 0 € Helsingin ja Hämeenlinnan toimipisteisiin.

110,70 €

sis. alv

123,00 € sis. alv


89,27 € Alv 0%.
5,50 €/kk (24kk) *    Lue lisää

-10%

Ostamalla tämän tuotteen voit kerätä jopa 22 kanta-asiakaspistettä. Ostoskorissasi on yhteensä 22 pistettä, jotka voidaan muuntaa alennuskupongiksi 1,10 €.

$nbsp;
Liitä akku ja vesiletku - niin olet valmis! Kärcherin KHB 5-paristokäyttöinen painepesuri on joustava ja nopea ja täysin riippumaton virtaliitännästä. Akun jäljellä oleva käyttöikä on helppo lukea suoraan akusta Kärcherin innovatiivisen "Real Time Management" -toiminnon avulla.

Tämä painepesuri on ihanteellinen puutarhakalusteiden, puutarhatyökalujen, polkupyörien ja muiden kotikäyttöisten sovellusten nopeaan puhdistukseen. Herkät pinnat voidaan myös helposti puhdistaa tehokkaalla mutta lempeällä pesurilla. Lisäksi kompakti puhdistuslaite voidaan helposti laittaa talteen.


Kärcher KHB 5 Battery. Voimanlähde: Akku, Tuotteen väri: Musta, Keltainen. Suurin virtausnopeus: 200 l/h, Toimintapaine (max): 24 bar. Akkuteknologia: Litium-Ioni (Li-Ion), Akun kapasiteetti: 2,6 ah. Paino: 2,7 kg, Tuotteen leveys: 105 mm, Tuotteen syvyys: 365 mm

Toimitus:
Painepesuri
Akku ei kuulu toimitukseen.
Tekniset tiedot ja kuvat tarjoaa kolmas osapuoli. Emme vastaa virheellisistä tiedoista.
Hyväksy Käytämme sivustoillamme evästeitä parhaan käyttö- ja ostoskokemuksen saavuttamiseksi. Asioimalla sivuillamme hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja