Epson Ecotank Et-3850
Epson Ecotank Et-3850

Epson Ecotank Et-3850

Epson
C11CJ61402
Ecotank Et-3850
TOIMITUSAIKA: 1-3 arkipäivää
Verkkokauppa +10 kpl
Hämeenlinna
Toimituskulut 0 € Hämeenlinnan toimipisteeseen.
411,00 €
Sisältää alv:n

 
  • A4-monitoimitulostin automaattisella arkinsyöttölaitteella
  • Mukana toimittava muste riittää 14 000 mustavalkosivun ja 5 200 värisivun tulostamiseen
  • Säästä jopa 90 %1 tulostuskuluissa
  • Jopa 72 mustekasettia yhdessä mustepullosarjassa1
  • Epson Smart Panel -sovellus
  • Automaattinen kaksipuolistulostus
  • 250 arkin paperilokero
Sano hyvästit mustekaseteille ja nauti nopeasta ja laadukkaasta tulostuksesta sekä erittäin alhaisista tulostuskustannuksista tällä kotiin ja pienille toimistoille sopivalla monitoimitulostimella, jossa on automaattinen arkinsyöttölaite.

EcoTank on vaivaton tulostusratkaisu kotiin ja pieneen toimistoon - suurten mustesäiliöiden täyttö onnistuu helposti ja siististi, ja pullojen avainlukko varmistaa, että säiliöön lisätään vain oikean väristä mustetta.

Taloudellisen tulostimen avulla säästät jopa 90 % tulostuskustannuksissa.1 Lisäksi tulostimen mukana toimitetaan yksi lisäpullo mustaa mustetta, joten saat mustetta jopa kolmeksi vuodeksi2. Yhdellä mustepullosarjalla tulostat jopa 7 500 mustavalkoista sivua ja 6 000 värisivua3, mikä vastaa jopa 72 mustekasettia.1

Tämän sovelluksen avulla voit ohjata tulostintasi älylaitteesta4. Tulosta, kopioi ja skannaa asiakirjoja ja valokuvia, määritä tulostimen asetukset, tee vianetsintä omasta puhelimesta tai älypuhelimesta käsin!

Erilaiset tehtävät voidaan suorittaa nopeasti 6,1 cm väri-LCD-näytön, automaattisen kaksipuolisen tulostuksen, 30 sivun automaattisen paperinsyöttölaitteen, 250 sivun etupaperilokeron ja jopa 15,5 sivun minuuttitulostusnopeuden avulla5.

Kompakti rakenne sekä Wi-Fi-, Wi-Fi Direct- ja Ethernet-liitännät mahdollistavat tulostimen helpon integroinnin osaksi koti- tai toimistojärjestelmääsi ja tulostuksen puhelimesta, tabletista tai kannettavasta.4

Lämmöttömän PrecisionCore-teknologiamme ansiosta voit vähentää energian kulutusta. Lisäksi vaihdettavia tarvikkeita on vähemmän. Tulostuspää on valmiiksi asennettu, joten tulostimen käyttöönotto on todella helppoa.
Uusi
No reviews
Tekniset tiedot ja kuvat tarjoaa kolmas osapuoli. Emme vastaa virheellisistä tiedoista.

8 muuta tuotetta samassa kategoriassa:

Hae tulostimen muste- ja värikasetteja
Tuote lisätty vertailuun