Hid Fargo Hdp5000 Dual-sided Printer, movikorttitulostin,
Hid Fargo Hdp5000 Dual-sided Printer, movikorttitulostin,

Hid Fargo Hdp5000 Dual-sided Printer, movikorttitulostin,

Hid Fargo
089649
kaksipuolinen henkilökortti tulostin HID Prox ja älykortin kooderi tietoturvamerkkiä varten
TOIMITUSAIKA: Yli 14 päivää, tilaustuote
Verkkokauppa
Hämeenlinna
Toimituskulut 0 € Hämeenlinnan toimipisteeseen.
4 280,00 €
Sisältää alv:n

Pyydä päivitetty tarjous ja toimitusaika

 
HDP5000 FD/5125D

Code: 089649 Fargo HDP5000 kaksipuolinen henkilökortti tulostin w HID Prox ja älykortin kooderi tietoturvamerkkiä varten

Fargo HDP5000 kaksipuolinen henkilökortti tulostin w HID Prox ja älykortin kooderi tietoturvamerkkiä varten, joka säästää rahaa, poistaa kortti tukokset, kuvahäiriöt ja parantaa tulostuslaatua DTC:n yli. Ei ole parempaa vaihtoehtoa täyden värikartan tulostamiseen kuin HID Global Fargo HDP5000 Dual-Sided ID -korttitulostin, jossa on HID Prox & Smart Card Encoder, sekä on 3 vuoden tulostimen takuu!

HID Global Fargon parannettu ja monipuolinen HID Global Fargo HDP5000 -tunnistuskorttitulostin, jossa on HID Prox & Smart Card Encoder, sisältää teräväpiirto tulostuksen, ja pystyy luomaan erinomaisen tulostuslaadun kortteja jopa upotetun elektroniikan ja HDP5000:n kanssa. Uusi kestävämpi siirtokalvo tarkoittaa, että kortin hinta on alhaisempi sinulle, koska ylimääräisiä ylilämpötiloja tarvitaan vähemmän!

HDP5000-tulostimen monipuolinen modulaarinen rakenne muuttuu tarpeidesi mukaan, ja sitä voidaan helposti päivittää käsittelemään kaksipuolista tulostusta, yksi- tai kaksipuolista laminointia sekä kortin koodaustekniikkaa. Tämä yksinkertainen käyttö vaatii vain vähäistä koulutusta, ja kortit, nauhat ja kalvot tulevat kaseteissa, jotka latautuvat nopeasti. Edullinen hinnoittelu tekee HDP5000:sta teräväpiirtotuloksen ostajien helpoksi ostaa, ja siinä on käyttöiän tulostuspäiden takuu ja kolmen vuoden takuu koko tulostimelle.

Uudet HDP5000-ominaisuudet:

Suurempi arvo käyttäjille - Uusi johtava kolmen vuoden takuu
Useiden korttityyppien yksinkertaistettu hallinta - Kenttäpäivityskelpoinen dual-kortin syöttösuppilo
Lisääntynyt suorituskyky - Nopeampi tulostusnopeus tarkoittaa jopa 150 korttia tunnissa
Suurempi tietoturva - AES256-datan salaus ja hartsinauhan poistaminen
Parempi alueellinen yhteensopivuus - Päivitetty LED näyttää tilan useilla kielillä
Edullisempia tulosteita - Uusi edullinen, YMCK-puolipaneelin nauha
Korkeammat kestävyys korteissa ilman laminointia - Uusi korkea kestävä HDP-kuva
Kulutustarvikkeiden yhteensopivuus - Nykyinen HDP5000-tulostusnauha, HDP-kalvo ja suojalaminaatit ovat kaikki yhteensopivia laajennetun HDP5000:n kanssa

Tulostimen tekniset tiedot:

Tulostusmenetelmä - HDP-värisublimaatio / hartsin lämpösiirto. Yksipuolinen väri ja yksivärinen tulostus.

Resoluutio - 300 dpi (11,8 pistettä / mm).

Värit - jopa 16,7 miljoonaa / 256 sävyä / pikseli.

Tulostusnopeus - 38 sekuntia täyden värin (YMC) yksipuolisesta kortista, jossa siirto on 46 sekuntia täyden värin (YMCK) yksipuolisesta kortista, jossa on siirto.

Tulostusalue - CR-80-korttien reunat.

Hyväksytyt korttien koot - CR-80.

Hyväksytyn kortin paksuus - 30 - 50 mil (vain tulostus).

Input Hopper Card -kapasiteetti - 100 korttia (30 mil./ 0.762mm paksu).

Output Hopper Card -kapasiteetti - 200 korttia (30 mil. / 0.762mm paksu).

Tietoliikenneliitäntä-USB ja Ethernet sisäisten tulostuspalvelinliitäntöjen avulla.

Ohjelmiston ohjaimet - Microsoft Windows. Sisältää Fargo Workbench Printer Utilityn, käyttäjäystävällisen diagnostiikkatyökalun, joka helpottaa tulostimen toimintaa.

Koodausasetukset - magneettinen raita (myös kenttäkorjattava), kosketus- ja kontaktiton älykortti (myös kenttäkäyttöinen), HID Prox.

Valinnat- Kortin laminointimoduuli yksi- tai kaksipuolinen (samanaikainen), älykorttien koodaus (kontakti / kontaktiton), ovi- ja kasettilukot, tulostimen puhdistuspakkaus, magneettinauhakoodaus, 200 kortin syöttösuppilo ja kaksipuolinen tulostus.

Takuu - HID Global tarjoaa kolmen vuoden vakio-rajoitetun takuun, joka kattaa osat ja varastoinnin korjaustyöt. Vakio rajoitettu takuu sisältää myös On-Call Express -palvelun ensimmäisen takuuvuoden aikana. On-Call Express on voimassa tehdasasetuksen toista vuotta varten lisämaksusta. On-Call Express -palvelua ei ole saatavilla kolmannen vuoden takuun yhteydessä. Laajennettuja takuita ei ole saatavilla.


Jos jostain syystä FARGO-tuote ei toimi, HID Global vaihtaa sen uuteen tuotteeseen ensimmäisten kuusikymmentä (60) vuorokauden aikana, kunhan tulostettujen korttien määrä on vähemmän kuin 2000 korttia.

HID-tekninen tuki määrittää kaikki tuotevirheet ja huolehtii tuotetuesta ja takuusta.
Uusi
No reviews
Tekniset tiedot ja kuvat tarjoaa kolmas osapuoli. Emme vastaa virheellisistä tiedoista.

8 muuta tuotetta samassa kategoriassa:

Tuote lisätty vertailuun