Hid Fargo C50 Basic Bundle We Laajenna

Hid Fargo C50 Basic Bundle We

Hid Fargo Hid Fargo

051709

Uusi

C50 Basic Bundle We

Tiedot

BLS
Toimitusaika: 5-10 arkipäivää

1 061,01 €

sis. alv
855,65 € Alv 0%.

Pyydä päivitetty tarjous ja toimitusaika

52,70 €/kk (24kk) *    Lue lisää

Ostamalla tämän tuotteen voit kerätä jopa 212 kanta-asiakaspistettä. Ostoskorissasi on yhteensä 212 pistettä, jotka voidaan muuntaa alennuskupongiksi 10,60 €.

$nbsp;

HID FARGO C50 -muistikorttitulostin tarjoaa yksinkertaisen ja luotettavan ratkaisun - hintaan, johon jokaisella on varaa. Plug-and-play, C50 voi luoda personalisoituja ​​muovikortteja jäsen- ja kanta-asiakaskortille, kasinoiden työntekijöiden tunnuksille tai koulun vierailijakorteille milloin tahansa ja missä tahansa jopa alle viidessä minuutissa.

Tyylikkään ja kompaktin muotoilun ansiosta C50 on helposti asennettavissa pienempiinkin toimistoihin. Tehokkaaksi suunniteltu C50 on varustettu sisäänrakennetulla Swift ID ™ -merkintäohjelmistolla, automaattisella tulostimen terveydentilaa seuraavalla mukana toimitetulla FARGO Workbench ™ -diagnostiikkatyökalulla sekä helposti asennettavalla, all-in-one-tulostinnauhalla ja -kortin puhdistuspatruunalla, joiden avulla muoviset henkilökorttisi tulostuvat huolettomasti.

Maailmanlaajuisen kaksivuotisen takuun ansiosta C50-muovikorttitulostin voidaan integroida saumattomasti työskentelemään muiden HID-tuotteiden kanssa. Näin varmistat, että saat ja säilytät parhaimman mahdollisen tuloksen luotettavimmalla turvallisten identiteettiratkaisujen tuotemerkillä.

Tekniset tiedot

  • Kaksipuolinen tulostus: Ei
  • Tulostustapa: Värisublimaatio / Lämpösiirto
  • Resoluutio: 300 dpi
  • Tulostusnopeus: 24 sekuntia per kortti/150 korttia per tunti (YMCKO)
  • Kapasiteetti: 50 korttia sisään, 30 korttia ulos
  • Mukana tulevat ohjelmat: Asennettu Swift ID® -merkintäsovellus ja FARGO® Workbench™ -tulostimen ylläpito- ja vianmääritysohjelma

Tuetut muovikortit:

  • CR-80
  • CR-79 Adhesive Back

Hyväksy Käytämme sivustoillamme evästeitä parhaan käyttö- ja ostoskokemuksen saavuttamiseksi. Asioimalla sivuillamme hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja