Hid Fargo Dtc1250e Dual Side Usb
Hid Fargo Dtc1250e Dual Side Usb
Hid Fargo Dtc1250e Dual Side Usb
Hid Fargo Dtc1250e Dual Side Usb
Hid Fargo Dtc1250e Dual Side Usb

Hid Fargo Dtc1250e Dual Side Usb

Hid Fargo
050100
Dtc1250e Dual Side Usb
TOIMITUSAIKA: 3-6 arkipäivää
Verkkokauppa 10 kpl
Hämeenlinna
Toimituskulut 0 € Hämeenlinnan toimipisteeseen.
1 466,00 €
Sisältää alv:n

Pyydä päivitetty tarjous ja toimitusaika

 

Täydellinen korttitulostusratkaisu pienille yrityksille, kouluille ja paikallisviranomaisille, HID® FARGO® DTC1250e -muovikorttitulostin ja enkooderi on luokkansa nopein, jonka avulla voit tuottaa 50% visuaalisesti rikkaampia, täysvärisiä muovikortteja samassa ajassa. Sen pieni, kompakti jalanjälki tekee siitä helppokäyttöisen useissa toimistoympäristöissä ja se voidaan helposti päivittää asentamalla mukana tulevalla iCLASS SE® -enkooderilla (osa iCLASS SE -alustaa), jonka avulla voit luoda turvallisia, personalisoituja jäsenyys- ja kanta-asiakaskortteja saumattomasti. Saatavilla myös valinnainen Wi-Fi®-lisävaruste, jotta voit tulostaa missä ja milloin tahansa.

Mukana toimitettua Swift ID® -merkintäohjelmistoa käyttämällä voit suunnitella mukautettuja henkilökortteja paikan päällä, ja FARGO Workbench ™ -diagnostiikkaohjelman avulla voit ylläpitää korttitulostintasi vaivattomasti. DTC1250e ID-muovikorttitulostimessa ja -enkooderissa on myös intuitiivinen, käyttäjäystävällinen SmartScreen ™ -graafinen näyttö, joka mahdollistaa tehokkaan asennuksen, käytön ja ylläpidon.

Tulostimella on maailmanlaajuinen kolmen vuoden takuu ja jokainen seitsemännen sukupolven HID FARGO -korttitulostin voidaan integroida saumattomasti työskentelemään muiden HID-tuotteiden kanssa. Näin varmistat, että saat ja säilytät parhaimman mahdollisen tuloksen luotettavimmalla turvallisten identiteettiratkaisujen tuotemerkillä.

 

Tekniset tiedot

  • Kaksipuolinen tulostus: Valittavissa
  • Tulostustapa: Värisublimaatio / Lämpösiirto
  • Resoluutio: 300 dpi
  • Tulostusnopeus: 16 sekuntia per kortti/225 korttia per tunti (YMCKO)
  • Kapasiteetti: 50 korttia sisään, 30 korttia ulos
  • Mukana tulevat ohjelmat: Asennettu Swift ID® -merkintäsovellus ja FARGO® Workbench™ -tulostimen ylläpito- ja vianmääritysohjelma Color Assist™ värin vastaavuus avustimella

 

Tuetut muovikortit:

  • CR-80
  • CR-79 Adhesive Back
Uusi
No reviews
Tekniset tiedot ja kuvat tarjoaa kolmas osapuoli. Emme vastaa virheellisistä tiedoista.

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös seuraavia tuotteita:

8 muuta tuotetta samassa kategoriassa:

Tuote lisätty vertailuun