Scaffold DR 3D MASSA Laajenna

Scaffold DR 3D MASSA

DR3D DR3D

DR-3D-SCAFFOLD

Uusi

CP
Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

29,50 €

sis. alv
23,79 € Alv 0%.

Ostamalla tämän tuotteen voit kerätä jopa 5 kanta-asiakaspistettä. Ostoskorissasi on yhteensä 5 pistettä, jotka voidaan muuntaa alennuskupongiksi 0,25 €.

$nbsp;
DR 3D Scaffold 1kgDR 3D filamentit valmistetaan Euroopassa ja ovat laadullisesti filamenttien eliittiä. Filamentin värin ja teknisten ominaisuuksien valvonta on erittäin tiukkaa ja DR 3D onkin saavuttanut maineen yhtenä parhaista valmistajista. Kelat alipainesäkitetään alumiinikalvon sisälle ennen pahvilaatikkoon pakkaamista.Scaffold on uusi tukimateriaali käytettäväksi tulostimissa, joissa joustavat filamentit eivät toimi tai jos halutaan käyttää suurempia tulostusnopeuksia. Scaffold kiinnittyy muihin muoveihin lämpimänä, mutta irtoaa helposti viilennyttyään, joten tuet voidaan irrottaa helposti käsin kun tuloste on valmis. Hyvä vaihtoehto PVA:n käyttöön kaksimateriaalisessa tulostuksessa.

Hyväksy Käytämme sivustoillamme evästeitä parhaan käyttö- ja ostoskokemuksen saavuttamiseksi. Asioimalla sivuillamme hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja