Bonjet Silk Glossy Paper A 4 240 G 50 Sheets Bj4sgp240 Laajenna

Bonjet Silk Glossy Paper A 4 240 G 50 Sheets Bj4sgp240

Bonjet Bonjet

BON9008475

Uusi

Silk Glossy Paper A 4 240 G 50 Sheets Bj4sgp240

Tiedot

Toimitusaika: Tilaustuote, 7-14 päivää

15,00 €

sis. alv
12,10 € Alv 0%.

Ostamalla tämän tuotteen voit kerätä jopa 3 kanta-asiakaspistettä. Ostoskorissasi on yhteensä 3 pistettä, jotka voidaan muuntaa alennuskupongiksi 0,15 €.

Bonjet Silk Glossy Paper

Bonjet Photo Art Silk Glossy -paperi näyttää tekstuuria, joka muistuttaa hienoa, silkkimäistä kangasta. Silkkimäinen rakenne antaa valokuville erilainen, erityinen ulkonään: ihanteellinen. Lisäksi strukturoitu pinta tarjoaa skannaustuloksen tulostusta varten.

Bonjet Photo Art -paperilla on suuri musteen kuormituskyky, ja siinä on luonnollisia värejä ja runsaasti väriä, valokuvaväriä sisältävä kiiltävä paperi. Valokuvien lisäksi myös teksti hyötyvät erinomaisesta terävyydestä. Tämä tekee Photo Art -papereista täydellisen valinnan kaikille taiteellisille teoksille sekä tervehdyskortille, kalentereille, valokuvakirjoille, ravintolamalleille ja monille luoville sovelluksille.

Kiiltävä paperi painaa 240 g / m² ja tuntuu erittäin paksuilta, vakailta ja arvokkailta. Photo Art -paperi kuivuu välittömästi tulostuksen jälkeen, ja se on vastustuskykyisiä tahroja ja veden roiskeita vastaan. Paperi on täysin yhteensopiva kaikkien veteen perustuvien väriaineiden ja pigmentoitujen musteiden kanssa, joita käytetään yleisesti valokuvalaatuisissa työpöydissä ja suurikokoisissa tulostimissa.

Muoto A4
Gramma (g / m²) 240
Pinta Silk Gloss
Lehden numero (Sivu) 50
Sovellus yksipuolinen


Koti

Hyväksy Käytämme sivustoillamme evästeitä parhaan käyttö- ja ostoskokemuksen saavuttamiseksi. Asioimalla sivuillamme hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja